KTM de bakabilirsin iyidir, Ama asla hiç bir motor Honda etmez.İkinci el Japon (Honda) marka motosiklet mi, sıfır Çinli (Kuba, RKS, Mondial) mi? Scooter almayı düşünüyorum.
japon 2. el
Japon 2. El. Yamaha nmax sahibiyim 40k km oldu. Hor kullanmama rağmen bakınletını yapıp biniyorum sıkıntısız.
Çinlerde 8000-9000km den sonra sorunlar başlıyor. Hele kapalı koyacak biyeriniz yoksa yağmur vs. Epey parça ömrü kısalıyor
bence japon 2. el
35 bin lira bütçem var. Scooter almayı düşünüyorum. Bu fiyatlara alabileceğim ikinci el Honda ve SYM var. Bir de sıfır Kuba gibi markaların motorları var.KTM de bakabilirsin iyidir, Ama asla hiç bir motor Honda etmez.
Japon 2. el tercih ederim.
Peki 5-10 yaşında olsa bile yine de Japon mu tercih edilmeli?Japon 2.el al, çin yapımı elinde parçalanır.
Japon malı sağlamdır hocam. Japon malı.Peki 5-10 yaşında olsa bile yine de Japon mu tercih edilmeli?
Japon malının eskisi bile sağlamdır.Peki 5-10 yaşında olsa bile yine de Japon mu tercih edilmeli?
Hala sokakta 30yaşonda honda civic görüyorsun, kazasız. Motor 400k km de hala tık yok arabada. Honda motor hocam her zaman.Peki 5-10 yaşında olsa bile yine de Japon mu tercih edilmeli?