intel i7 14700k işlemcim var ekran kartı almak istiyorum 10 15 k bütçem var intel arc b580 en mantıklısı gibi geldi bana ama alınır mı? bilemiyorum
0 istiyosan alinir tabii ki. ama sunu soyleyeyim detroit become human oynayamiyoruz xd
2-3 aylik deneyimlerime bakarak sunlari soyleyebilirim ki;
driver guncelleme cok zor, ben hala anlamadim. temiz kurulum secip guncelle diyorum ekran gidip geliyor ama sonuc olarak guncellenmemis oluyor. 4-5 kere indiriyorum anca iniyor (oda hizli olarak iniyor yani onceki driverin ustune yuklenen hali) ne amd ne nvidia gibi degil yani driver olarak cok geride kalmis...
onun disinda oyunlarda performansi baya iyi. xess 2.0 ile frame gen geldi bircok oyuna gercekten cok iyi oldu.
hocam anlatamadim galiba..bende bu sorun yok guncelle install'a tıklıyorum dosya iniyor sonra yükle diyor birde ona tıklıyorum kendi başlıyor işlemlere temiz kurulum ekran bi gidip geliyor ama tüm driverlarda olan normal bir şey bu diye biliyorum
8gb ise pek mantikli degilGaming gecesinde colorful 9060xt 13bine satıldıydı belki tekrar gelir b580den çok daha mantıklı
hocam anlatamadim galiba..
temiz kurulum secip guncelle dedikten sonra ekran gidip geliyor bu normal. ama guncelleme bittikten sonra guncellemeleri kontrol et diyince guncellenmemis oluyor.
evet hocam yeni bilgi edindim, cok tesekkur ediyorumhocaam hayır o muhabbet öyle değil evet benimde başıma geldi tekrar tekrar güncellemenize gerek yok bekliyorsunuz 5 dk sonra o düzeliyor bende yaşadım onu güncellenmedi mi falan dedim görev yöneticisinden graphics software kapattım geri açtım düzeldi biraz geç yansıyor software'e ama onun sebebi şeyden yüklememeniz olabilir bakın sağ altta intel support falan var webden indiriyorum ben artık full her pc açılışında kontrol edip bildirim atıyor güncelleme varsa bende güncellyorum
Yahu vram düşük olsa bile 2k da b580den daha yüksek fps verir8gb ise pek mantikli degil