Çözüldü✓ İntelmi amdmi almalıyım

Reaksiyon skoru
9
Merhabalar ben 4070 veya 5070 li bir sistem toplayacağım oyun için işlemci olarak R7 7800 X3D Mİ ALAYIM İ7 14700 K MI ALAYIM

Bazı kişilere sorduğumda amd nin sorunlu olduğunu söylüyorlar
O zaman niye gelip buraya konu açıyorsun kardeşim, adam sana önerisini söylüyor sen gidip böyle bir cevapla dönersen kusura bakma da, " sen ne dersen de ben kendi bildiğimi okuyacağım" demeye getiriyorsun binevi. Sen "Bazı kişiler" in tavsiyesini dinle böylece kimsenin içinde " acaba " diye bir düşünce kalmaz.

işlemci amd al mutlaka intel işlemcileri son 3 5 senede iyice geride kaldı

O zaman niye gelip buraya konu açıyorsun kardeşim, adam sana önerisini söylüyor sen gidip böyle bir cevapla dönersen kusura bakma da, " sen ne dersen de ben kendi bildiğimi okuyacağım" demeye getiriyorsun binevi. Sen "Bazı kişiler" in tavsiyesini dinle böylece kimsenin içinde " acaba " diye bir düşünce kalmaz.
Ne alaka kardeş, yanılıyorsun falan dememiş ki adam? Bazıları böyle böyle diyor doğru mu diye sormuş işte.
Her klavyesi olan yorum yapıyor anasını satim.

Adam sizcede sorunlu mu demeye çalışmış. Gereksiz tepki vermişsin

neden hemen gergolaniyonuz yav, konu sahibi başta sağdan soldan şöyle böyle duydum diyebilirdi dememiş yapacak bir şey yok..

Bazı kişilere sorduğumda amd nin sorunlu olduğunu söylüyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vede anakart olarak ne alsam çok mantıklı olur
Amd sorunlu ama Ryzen serisi sorunsuz. Genel konuşmamak lazım.

14700 7800x3d rakibi bile değil oyunda yayın acacaksanız render yapacaksanız vs vs o zamanda tam tersine donuyor 7800x3d 14700'ün rakibi değil

Burda konuştuğun şey çok yanlış ben zaten bu sorunlumu değilmi öğrenmek için soruyorum zaten sorunlu olup olmadığını bilsem konu açmam belki kullanıcılar doğrulayacak yada tam tersi kesinlikle sorunlu değildir diyecek

Geri