linkini atabilir misin dostumben superonline kullanıyorum 50 mbps download birde tv plus kullanıyorum 100 TL ödüyorum tavsiye ederim
Superonline ile görüşlinkini atabilir misin dostum
Turksat KabloNet altyapısına mı sahipsiniz?7 eylülde türksat 24 mbps internetin sözleşmesi bitiyor yeni fiyatı 82 TL miş iş yerine alınacak daha uyguna bildiğiniz yine 16,24 mbps sınırsız internet var mıdır dostlar
O fiyata gayet uygun bence internet.7 eylülde türksat 24 mbps internetin sözleşmesi bitiyor yeni fiyatı 82 TL miş iş yerine alınacak daha uyguna bildiğiniz yine 16,24 mbps sınırsız internet var mıdır dostlar
iş yerine bakıyoruz dostum işler kötü oldugundan 82 tl çok geliyorMillenicom kullanıyorum hiz olarak sorun yaşatmıyor fakat çekim gücü çok düşük eğer evin büyükse tavsiye etmem
evetTurksat KabloNet altyapısına mı sahipsiniz?
Aynısı ama xiaomi ile halledile bilirMillenicom kullanıyorum hiz olarak sorun yaşatmıyor fakat çekim gücü çok düşük eğer evin büyükse tavsiye etmem
Ben zaten Xiaomi mi 11 lite ile sorun yaşıyorumAynısı ama xiaomi ile halledile bilir
Şoknet falan var 70 liraya 16Mbps ama 12TL için Kablonet kalitesinden vazgeçip üstüne 16Mbps ye düşmeye değmez bence.iş yerine bakıyoruz dostum işler kötü oldugundan 82 TL çok geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet