Neler Yeni

İnternet kurulumu hakkında yardım

Akagami no shanks

80+ Bronze
Bugün TürkNet'e başvurduk ve yakın zamanda kurulum için gelecekler. Sorum şu dairemize gelen telefon hattı (aynı zamanda internet) başka kullanmadığımız bir odada. Biz bunu oturduğumuz odaya alamaz mıyız?

Battik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Batuhan BODUR
Instagram
instagram.com/battik
Bugün TürkNet'e başvurduk ve yakın zamanda kurulum için gelecekler. Sorum şu dairemize gelen telefon hattı (aynı zamanda internet) başka kullanmadığımız bir odada. Biz bunu oturduğumuz odaya alamaz mıyız?
Alırsın

Battik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Batuhan BODUR
Instagram
instagram.com/battik
Peki bu iş çok maliyet çıkarır mı? Yoksa TürkNet kurulum yaparken onuda ayarlar mı?
TurkNet sadece modemi kurar gider. Ben modem kurulumunu kendim yapmıştım onlar gelene kadar gerek duymadım, bütn bilgilerini mail olarak atmıştı sanırım. Kablo çekebilirsin bende aynısını yaşıyorum. Modem evin ortasında kabloyla pc uzattım.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Cok maliyet cikmaz en son baktigimda 100mt si 100 tl idi oyle dusun

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,503
İsim
Hakanbey
Sadece fikir vermek için yazıyorum. Yeni nesil akıllı evlerde kullanılan bir yöntemden bahsedicem. Biraz tuzludur ama ömürlüktür. Evin elektrik tesisatını kullanarak evde istediğiniz noktadan wifi yayını yaptırtan Powerline adaptörler mevcut 3lü set olanlar çok işlevsel genelde villa yada malikana gibi büyük evlerde kullanılır. ilk cihazı Modemden gelen cat6 kablo ile köprü yapılır ve prize takılır daha sonra evin istediğiniz bir noktasında diğer 2. ve 3. parçayı prize takılır ve takılan parçalar modemin yanındaki 1 cihaz ile iletişime geçer ve kayıpsız internet yayınını wifi üzerinden prize takılan odalardan yapmaya başlar. Bu 3lü setin fiyatı şuanda 1700TL civarında ama çok temiz ve kablo derdi olmadan kayıpsız hız almak isteyen Müşterilere özel bir şey. Geçen hafta bağlantısı yaptım triplex villaya efsane oldu. cihaz marka model bırakıyorum aklınızda bulunsun.

TP-Link TL-WPA4220TKIT Powerline

mehrain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mehmet Yağmur
Instagram
www.instagram.com/mehmetyagmur2
Twitter
mehrainn
benim eve gelen ekiplerde uzun dsl kablosu vardı. rica ettim dsl prizini iptal edip direkt aşağı kutudan gelen kabloya dsl kablosunu ek yaptı. 5 mt vs kablo uzunluğu olmuştu. ekipten ekibe durum değişebilir. arkadaşımın evine gelen ekip modem kurulumu bile yapmamıştı vs vs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,883
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.
Top Bottom