Neler Yeni

İnternet sağlayıcı önerisi

burkoza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Burak Koza
Instagram
burkoza
Steam
burkoza
Twitter
burkoza
Facebook
burakkozaa
35 mbps download 3 mbps upload veriyormuş sizce ne yapayım şimdi?
Anladığım kadarıyla pek bilginiz yok ve sizi kırmak istemem ancak muhtemelen internet kurulumunu dahi yapamayacaksınız. Hangisine başvurursanız başvurun ancak, kurulum hizmetini kesinlikle isteyin. Size tavsiyem ise Millenicom veyahut NetSpeed üzerinden abonelik başvurusu yapmanız. Ancak TürkNet de yapabilirsiniz fakat TürkNet, modem için 34 TL aylık ücret almakta, haberiniz olsun. Benim hesaplarıma göre modem dahil 95 TL'ye en uygun Millenicom'dan internet hizmeti alabilirsiniz. NetSpeed'de daha ucuza gelebilir ancak, emin değilim. NetSpeed modem veriyor mu, veriyorsa aylık kaç TL faturaya ekliyor hiçbir bilgim yok açıkçası.

Enis_53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Enis Eren
Daha önce hiç internet bağlatmadığımız hep komşu ile ortak kullandığımız için hangisi daha iyi pek bir bilgim yok. Ama kurulum yapamayacak kadar da değilim😂. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,624
İsim
Taha yücel
Eve internet bağlatıcaz. Max. 100 TL indirme hızı ve internet hızının yüksek olması baya önemli. Konumuma göre değişiyormu bilmiyorum ama belki işe yarar Trabzon Akçaabat.
Önemli olan oturduğun yerin alt yapisi iyi degilse internet saglayici iyi bile olsa kötü internet alirisin ben 7 senedir türktelekom kullaniyorum bir sorun yasamadim müsteri hizmetlerode iyi ama caymak istersen cok fazla para aliyorlar 850 demisti bize bikere sormustum meraktan ben suan 24 mbps 3 uplouda 96 tl ödüyorum ama ben bide yeni modem aldim icin 114 tl ödüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,365
Üyeler
163,482
Son üye
volkandd0
Top Bottom