🔥İndirim İNVENTUS SHARKOON KASALAR

Ckribrahim

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
19,401
Üstte 360mm destekleyen bir model.
Bu fiyata Lian Li Lancool 216 var oda tercih edilir.
Bunu atmamın tek sebebi şuan sadece burada var sanırım.
Piyasaya girdiğinde fiyatlar düşebilir. Aklınızda olsun.

inventus.com.tr

Yeni olan diğer modeller.
6 Fanlı HEX
inventus.com.tr

Wave Black bunu çok sevmedim.
inventus.com.tr

Bu çok güzel ama pahalı
inventus.com.tr

Son düzenleme:
Alman işi sevdiğim marka.

RGB HEX olan modelinin ön panelinde TYPE-C olması güzel bir detay olmuş. 2023 yılına gelinmiş çoğu kasanın ön panelinde hala TYPE-C bağlantı yok. Ayrıca kasa 6 fan ile birlikte geliyor. Fanların performansı nasıldır acaba? İyi olması halinde F/P anlamında güzel bir kasa olur düşüncesindeyim.

Elite Shark CA300T sahibiyim. İnanılmaz ağır bir kasa. İki tarafı cam olduğu için sanırım. Geçen yıl bu zamanlar 1300 lira gibi bir fiyata aldım HB stok bitiriyordu. Özelliklere gelirsek kesinlikle sağlam kaliteli ona lafım yok ama fanları hiçbir işe yaramaz. Gerçi piyasadaki çoğu fandan iyi hava veriyor ama ben beğenmedim çünkü Phanteks kullandım hep. Onun dışında en en önemli sorun bana göre üst kısma 420mm radyatör desteği koymuşlar ama pull&push yapamıyorsunuz. Bu çok saçma geldi böylesi büyük bir kasa için. Mecburen öne taktım. Ayrıca psu handler kısmı o kadar gereksiz uzun ki öne doğru önde de en fazla 280mm radyatör olursa pull&push oluyor. Daha uzun radyatör olursa maalesef tek sıra fan sığıyor. CA300T modeli satıştan kalktı fakat yeni gelen CA300H modeli birebir aynı sadece öndeki ızgara şekli farklı. Geri kalan her şey birebir aynıdır haberiniz olsun. Asla 4k para verilmez.

En baştaki modele montaj yapmıştım, taş gibi kasa. Öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,533
Üyeler
190,760
Son üye
ömer45
Geri