IPhone 17 serisi Tanıtıldı!

doğru dedin monitörde animasyon bile yok telefondaki animasyonlarda daha çok belli oluyor
Monitörde animasyon mu yok her yorumunda gide gide konumunu daha çok aşağı düşürüyorsun ilk yorumunla kalsaydın keşke minik dostum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

17 Pro'nun tasarımına güldüm Allah affetsin
Turuncu rengine ağlıyorum normal rengi çok iyi ama o cam kısmına ağladım bayağı ilk defa farklı bir renk deneyecektim vazgeçtim orayı görünce

Turuncu rengine ağlıyorum normal rengi çok iyi ama o cam kısmına ağladım bayağı ilk defa farklı bir renk deneyecektim vazgeçtim orayı görünce
17 güzelde Pro'nun kamera tasarımına gülesim geliyor

17 güzelde Pro'nun kamera tasarımına gülesim geliyor
Air'in tasarım daha beter Google'dan arak zaten bi sorun yok bunda da Google'dan arakladığınız şeyi Google'dan daha kötü nasıl yaptınız be Google'da zaten kötü tasarım olarak Apple daha kötüsünü yapmış

Air'in tasarım daha beter Google'dan arak zaten bi sorun yok bunda da Google'dan arakladığınız şeyi Google'dan daha kötü nasıl yaptınız be Google'da zaten kötü tasarım olarak Apple daha kötüsünü yapmış
bak onun da yeni gördüm. harbi kötüymüşte Air için nötr

• Beğen
Reaksiyonlar: Remi
YD 13 PM kullanıyorum. 35 bine alıyor telefoncu yani 850 dolar diyebiliriz. 350 dolar fark verip 17 pm geçilebilir direkt abd den alabilirsem değişim belgesi ile eski pasaport kaydını bu cihaza aktarabiliyorum hatta çok kârlı gözüküyor

Allahım çok şükür 16 pro ile yırttım bu tasarımın rezilliği ne bir de alüminyum kasa ve bu fiyat ne böyle düşer ama düşse ne yazar birde kamerası şakası falan mı bu 3 renk nedir? 3 ü de birbirinden çirkin bir tek abis az bir şey güzel gerisi tırt.

arkadaşlar sizden gelecek cevaplara göre sipariş oluşturacağım ya da bekleyeceğim, iphone 16 pro mu almak mantıklı yoksa iphone 17 mi. 16 prodaki pro ibaresinin premium olayı kaldı mı yoksa 17 base model öne mi geçti emin olamıyorum. sizce nasıl bir yol izlemeliyiz. zoom ya da pro res gibi şeyler önemli değil ama zoom hiç kullanılmaz da değil o yüzden zoom konusunda 17 çok mu kötüdür yani 16 pro alınmadığına pişman eder mi? ek olarak ana kameralarda 17 önde gözüküyor siz ne düşünüyorsunuz? şu anda 16 pro kullanıyorum ben memnumum, telefonu arkadaşıma alacağız 17'ye mi geçilmeli? 17 pro çok uçuk bir fiyatta oraya kadar çıkmak zor olacaktır.

ama kamerada ciddi bir fark gözüküyor gibi özellikle telephoto.

15 kullanıyorum, takasta güzel fiyat verirlerse 17 düşünebilirim. Pil sağlığım zaten 85’e düşmüştü, bahaneyle yenilemiş olurum. 120 hz daha büyük ekran kulağa kötü gelmiyor.

Normalde Pro düşünürdüm fakat fiyatlar çok fazla. Öte yandan tasarımları da korkunç. Aynı zamanda çok da ağırlar, +200 gr telefon lüzumsuz ağır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,331
Üyeler
184,145
Son üye
zenitar
Geri