Iphone telefon alacağım sizce hangisini almalıyım

uronrex

80+
Reaksiyon skoru
2
iphone 13 ve iphone 14 arasında karar veremedım sizce hangisini almalıyım ram ve biraz daha güncel olduğu için 14 düşünüyorum amma

Hayır, Iphone 16e senin için en doğru tercih olur. En güncel iphone ve fiyat 40k. Iphone 13'den de 14'den de daha iyi.

13 ve 14 nerdeyse aynı diyebilirim. 14 kamera ve ram olarak ön plana çıkıyor. Geniş açı önemli değilse 16e alabilirsin. 3 aydır kullanıyorum sorun varsa yazarsın.

Xiaomi 14 ultra aldı. Daha bakamadım ben. :D Ama sorun baktığım zaman söylerim deneyimlerimi.
:) Tam istediğim. Kamerada pro ayarlarında shutter speed (s) ve birde ISO ayarı var ya oraların en yüksek ve en düşük değerlerini sorucaktım kaç diye. Birde memnun mu bir eksisi var mı dicemde daha yeni almış eksisini bulamamıştır daha. Hayırlı olsun güle güle kullansın.

İphone almamalısın :) illa alcaksan 16e olabilir ya da 14 ama xiaomi 15 alsan daha iyi.
Hocam 14 para tuzağı ya aynı 12 gibi alınacaksa anca 15, Xiaomi 15 veya güncel istiyorum kamera o kadar önemli değil diyorsa ucuz olarak 16e evet mantıklı. Eğer ucuz 3-4 yıl kullansam, kamerası iyi istiyorum derse 13 en mantıklısı iPhone'dan. Ama sırf bir İOS için o kadara gerek yok HyperOS zaten Xiaomilerde çok stabil.

Geri