İşlemcimi yükseltmek istiyorum

hocam i3 9100f kullanıyorum am4 geçicem 10k bütçe var gtx 1650s ile fps artışı nasıl olur yapay zeka doğru tahmin yapamıyor
ben am5 e gecmeni oneririm. sifirdan bir ana kart - islemci alacaksan am5 al. diger arkadasa 5700x3d al deme sebebim zaten elinde cok pahali bir ana kart bulunmasi am4 serisinden.

gtx 1650s e istersen 7800x3d ver , performans olarak fhd bile 60 fps i zor bulur yuksek ayarlarda. internette videolar var bu tarz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet x3d işlemcilerin stabiliteyi çok etkiliyor ön bellekten dolayı ama sıfırı 12 bine yakın eski nesil işlemciyi almaktansa yenisini almak daha mantıklı. Anakartı istediği kadar iyi olsun iki gün sonra paraya sıkışıp satması gerekirse kimse anakartı iyi diye beş para fazla vermez maalesef.

Ama zaten şu an 3700x’i varsa 5600e güncellemek de yeterli olacaktır
orasi oyle tabi ki. 14 bin liralik bir ana karta sahip oldugu icin am4 de kalsin diyorum. gereksiz bir ana kart almis bana sorarsan. ucuz bir ana kart olsa tabi gecsin derdim. bu ana karti satmasi da cok zor

ben am5 e gecmeni oneririm. sifirdan bir ana kart - islemci alacaksan am5 al. diger arkadasa 5700x3d al deme sebebim zaten elinde cok pahali bir ana kart bulunmasi am4 serisinden.

gtx 1650s e istersen 7800x3d ver , performans olarak fhd bile 60 fps i zor bulur yuksek ayarlarda. internette videolar var bu tarz

orasi oyle tabi ki. 14 bin liralik bir ana karta sahip oldugu icin am4 de kalsin diyorum. gereksiz bir ana kart almis bana sorarsan. ucuz bir ana kart olsa tabi gecsin derdim. bu ana karti satmasi da cok zor
hocam peki 10k bütçeye sıfır veya 2. el nasıl bir up önerirsiniz genelde cs2 oynuyoruz arkadaşlarla

hocam peki 10k bütçeye sıfır veya 2. el nasıl bir up önerirsiniz genelde cs2 oynuyoruz arkadaşlarla
Gtx 1080 veya rx 5700xt al. İşlemcini ucuz bir şekilde 9400f yapabiliyorsan yap. Yapamıyorsan 12-13-14100f işlemci ve h610 anakart al. Veya Ryzen 2600-3600 işlerine giriş saydığım iki ekran kartıyla bu işlemci anakart setleri on bini geçmiyor

ryzen 5 5600 islemciye sahiptim ve yukselterek ryzen 7 5700x3d ye gecis yaptim. performans olarak %50 en azindan fark oldu. bazi kisiler sana fark olmayacagini vs yazacak ama sen bana guven. ryzen 7 5700x3d suan piyasadaki en iyi fiyat performans islemcisi

Am5 gec diyen arkadaslarin kafadan bende istiyorum. adam piyasadaki en iyi am4 ana karti almis ve siz cidden am5 gec mi diyorsunuz. boyle kisileri anlamak guc. sizin cok paraniz var diye herkesi kendiniz gibi mi saniyorsunuz. adam en azindan 30k zarara girer am5 sisteme gecis yaparsa

2025 sonlari yada 2026 baslarinda ddr6 cikacak ve sen gidip elinde super am4 sistemi birak , am5 e gec diyorsun. asil size yazik. ddr6 ciktigi zaman ddr6 ya gecis yapar , suanlik 5700x3d yada 5800x3d den hangisini ucuza bulur ise onu almasi daha iyi olur
teşekkür ederim ddr5e geçmeyide düşünmüyordum zaten stajer adamım ben :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,035
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri