Neler Yeni

İstanbulda Yurtdışı Telefon Satan Güvenilir Mağaza Varmi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Orhan
Merhaba arkadaşlar yurt dışı S25 Ultra almayi planlıyordum ama yurt dışı fiyati 1400 dolar (50 bin ) TL fiyati olduğu için Türkiye'de yurt dışı fiyatı da asagi yukari ayni rakamlar olur diye vazgeçtim. Butceyi aşacak.

Bende S24 Ultra almaya karar verdim. İnşallah 8 ay sonra server kaydi açılmış olur.

İstanbul uygun fiyata alabileceğim guvenlir satıcı var mı?

Facebook'da en uyguna 29.600'e ilhami özsolak veriyor ama ne kadar güvenilir bilemedim elden almak daha mantıklı geldi.

Bildiğiniz bir yer varsa paylasir misiniz?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Volkan
Merhaba arkadaşlar yurt dışı S25 Ultra almayi planlıyordum ama yurt dışı fiyati 1400 dolar (50 bin ) TL fiyati olduğu için Türkiye'de yurt dışı fiyatı da asagi yukari ayni rakamlar olur diye vazgeçtim. Butceyi aşacak.

Bende S24 Ultra almaya karar verdim. İnşallah 8 ay sonra server kaydi açılmış olur.

Facebook'da en uyguna 29.600'e ilhami özsolak veriyor ama ne kadar güvenilir bilemedim elden almak daha mantıklı geldi.

s 25 ne ara çıktı la
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk telefon sadece tanıtıldı satış yok ki nasıl alcan :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Orhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
s 25 ne ara çıktı la

knk telefon sadece tanıtıldı satış yok ki nasıl alcan :D
Yok 7 subatda Türkiyede olacak bekleyeyim dedim ama yurtdışı fiyatlari belli oldu ondan bahsettim

AhmetYSF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
AhmetYSF
Doğu bank var Eminönünde oraya gidebilirsin orda satılıyor yurtdışı telefonlar

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Volkan

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
İsmail
Kadıköyde kayatech mağaza var 12 ay garanti veriyorlar cihazlara hep oradan alıyorum 2 hafta önce anneme aldım

neon ne9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
neon ne9

sakın ilhamiden alma ben aldım xiaomi 13 kayıtsız gönderdi parayıda vermedi kayıt parasını geri gönder dedi kargoda çalınırsa telefon senin başın ağrır müşteri memnuniyeti sıfır sakın alma

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
abbas
sakın ilhamiden alma ben aldım xiaomi 13 kayıtsız gönderdi parayıda vermedi kayıt parasını geri gönder dedi kargoda çalınırsa telefon senin başın ağrır müşteri memnuniyeti sıfır sakın alma
adama alırken kayıtlı diye belirtiyorsun ona göre ekstra ücret çıkartıyor zaten niye cebinden ödesin ki kayıt parasını? liste fiyatları kayıtsız olarak veriyor adam. ayrıca facebook sayfasında alan herkes memnun hiç şikayet görmedim kuzenim kayıtlı s23u aldı hiçbir sorun yaşamadı.

neon ne9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
neon ne9
adama alırken kayıtlı diye belirtiyorsun ona göre ekstra ücret çıkartıyor zaten niye cebinden ödesin ki kayıt parasını? liste fiyatları kayıtsız olarak veriyor adam. ayrıca facebook sayfasında alan herkes memnun hiç şikayet görmedim kuzenim kayıtlı s23u aldı hiçbir sorun yaşamadı.
hayır ben zaten kayıt parasını ödedim o kadar mal değilim 2 telefon kayıtsız gönderdiler

neon ne9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
neon ne9
sonrasında ne oldu yardımcı olmadı mı?
evet hocam bana aynen şöyle söyledi ben dedimki telefonlar kayıtsız geldi oda bana bir numara verdi oraya yaz dedi telefoncu mesajlarıma sadece görüldü atmaktan hiçbirşey yapmadı yani ilhami denen adam müşteri memnuniyetini önemsemiyor senin kötü yorum görmemenin nedeni grupta zaten silerler büyük ihtimal bende yorum yapmadım

adam bana dediki telefonu kargo ile yolla kayıt yapalım ama şöyle bir sıkıntı var sen telefonu kargo ile yollarsan ve kargoda çalınırsa senin üstünde patlar olay

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Orhan
evet hocam bana aynen şöyle söyledi ben dedimki telefonlar kayıtsız geldi oda bana bir numara verdi oraya yaz dedi telefoncu mesajlarıma sadece görüldü atmaktan hiçbirşey yapmadı yani ilhami denen adam müşteri memnuniyetini önemsemiyor senin kötü yorum görmemenin nedeni grupta zaten silerler büyük ihtimal bende yorum yapmadım

adam bana dediki telefonu kargo ile yolla kayıt yapalım ama şöyle bir sıkıntı var sen telefonu kargo ile yollarsan ve kargoda çalınırsa senin üstünde patlar olay
Facebook sayfasinda alan hep memnun ama tabi yönetici kendisi olumsuz yorumları koymayabilir.

Kargo meselesi ayrı bir saçmalık ne demek çalınırsa felan ne alaka yani kargo ile okadar sey geldi ki hiçbiri çalınmadi.

Çalınma kısmını karistirmasi supheli urun faturasiz olduğu icin calinsada bisey yapamayacaksin. Ee arada bir art niyet var. Cok guvenilir gelmedi.

En iyisi elden teslim almak.

Top Bottom