Çözüldü✓ İtopya güvenilir mi ?

Reaksiyon skoru
1
Şimdi 3 gün önce bir bilgisayar siparişi sağladım ama aldıktan sonra dank etti aklıma bu hazır sistem elime ne zaman ulaşıcak parçalar güvenilir mi acil yorumlarınızı bekliyorum

Hazır sistem 3-7gün olur genelde, test yapıyorlar sorun olup olmadığı uzun sürüyor, evet güvenilir.

Tabi ki güvenilir hocam koskoca itopya. Hazır sistemler de toplanıp testleri yapıldıktan sonra geri kutulanıp gönderiliyor benim siparişim 10 günde gelmişti yoğunluktan dolayı.

Şimdi 3 gün önce bir bilgisayar siparişi sağladım ama aldıktan sonra dank etti aklıma bu hazır sistem elime ne zaman ulaşıcak parçalar güvenilir mi acil yorumlarınızı bekliyorum
Evet itopya bilindik bir sitedir parçalar güvenilir ve sağlam geliyor. Bir arıza filan gelirse direk onlarla iletişime geçebilirsin.

tabikide itopya bilindik bir sitedir ve mağzalarıda bulunmaktadır

27 Eylülde sipariş verdim 4 Ekimde elime ulaştı sistemi toplayıp montajlayıp Windows kurup test edip gönderiyorlar bence iyi süre

27 Eylülde sipariş verdim 4 Ekimde elime ulaştı sistemi toplayıp montajlayıp Windows kurup test edip gönderiyorlar bence iyi süre
Şu anda sipariş faturalandırılıyor diye bi bilgilendirme var ayriyeten hangi sistemi aldın

Şu anda sipariş faturalandırılıyor diye bi bilgilendirme var ayriyeten hangi sistemi aldın
Şöyle söyleyeyim son dönemlerdeki alışverişlerimde İtopya da dahil hiçbir zaman kargoya verildi diye mesaj gelmedi bir sabah kargo firmasından mesaj geldi Eera elektronik kargonuz teslim edilecek diye araştırdığımda İtopyaymış. Hepsi sipariş faturalanıyorda kaldı. Yani çok takılma sabırla bekle kargoya verilse bile bilgilendirilmeyebilirsin

tabii güvenli

Şöyle söyleyeyim son dönemlerdeki alışverişlerimde İtopya da dahil hiçbir zaman kargoya verildi diye mesaj gelmedi bir sabah kargo firmasından mesaj geldi Eera elektronik kargonuz teslim edilecek diye araştırdığımda İtopyaymış. Hepsi sipariş faturalanıyorda kaldı. Yani çok takılma sabırla bekle kargoya verilse bile bilgilendirilmeyebilirsin
Son olarak sipariş ettiğim sistem hakkında görüşlerinide alırsam çok makbule geçerim

Ekler

• IMG_3648.png
    IMG_3648.png
    1.8 MB · Hit: 58
Sağlık olsun hayırlısıyla elime ulaşsında kasa alacağım kârda sadaka olsun 😂

bir çok alışveriş yaptım monitör ekran kartı vs sorunsuz gerçekleşti alışveriş

Geri