Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopya güvenilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin Mamir
Şimdi 3 gün önce bir bilgisayar siparişi sağladım ama aldıktan sonra dank etti aklıma bu hazır sistem elime ne zaman ulaşıcak parçalar güvenilir mi acil yorumlarınızı bekliyorum

ANYA

80+ Bronze
Hazır sistem 3-7gün olur genelde, test yapıyorlar sorun olup olmadığı uzun sürüyor, evet güvenilir.

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Berat K.
Tabi ki güvenilir hocam koskoca itopya. Hazır sistemler de toplanıp testleri yapıldıktan sonra geri kutulanıp gönderiliyor benim siparişim 10 günde gelmişti yoğunluktan dolayı.

111MMI000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emin Denizli
Şimdi 3 gün önce bir bilgisayar siparişi sağladım ama aldıktan sonra dank etti aklıma bu hazır sistem elime ne zaman ulaşıcak parçalar güvenilir mi acil yorumlarınızı bekliyorum
Evet itopya bilindik bir sitedir parçalar güvenilir ve sağlam geliyor. Bir arıza filan gelirse direk onlarla iletişime geçebilirsin.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,296
İsim
umut şahin
tabikide itopya bilindik bir sitedir ve mağzalarıda bulunmaktadır

hayriye

80+ Bronze
27 Eylülde sipariş verdim 4 Ekimde elime ulaştı sistemi toplayıp montajlayıp Windows kurup test edip gönderiyorlar bence iyi süre

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin Mamir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
27 Eylülde sipariş verdim 4 Ekimde elime ulaştı sistemi toplayıp montajlayıp Windows kurup test edip gönderiyorlar bence iyi süre
Şu anda sipariş faturalandırılıyor diye bi bilgilendirme var ayriyeten hangi sistemi aldın

hayriye

80+ Bronze
Şu anda sipariş faturalandırılıyor diye bi bilgilendirme var ayriyeten hangi sistemi aldın
Şöyle söyleyeyim son dönemlerdeki alışverişlerimde İtopya da dahil hiçbir zaman kargoya verildi diye mesaj gelmedi bir sabah kargo firmasından mesaj geldi Eera elektronik kargonuz teslim edilecek diye araştırdığımda İtopyaymış. Hepsi sipariş faturalanıyorda kaldı. Yani çok takılma sabırla bekle kargoya verilse bile bilgilendirilmeyebilirsin

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Cahit Emin
tabii güvenli

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin Mamir
Şöyle söyleyeyim son dönemlerdeki alışverişlerimde İtopya da dahil hiçbir zaman kargoya verildi diye mesaj gelmedi bir sabah kargo firmasından mesaj geldi Eera elektronik kargonuz teslim edilecek diye araştırdığımda İtopyaymış. Hepsi sipariş faturalanıyorda kaldı. Yani çok takılma sabırla bekle kargoya verilse bile bilgilendirilmeyebilirsin
Son olarak sipariş ettiğim sistem hakkında görüşlerinide alırsam çok makbule geçerim

Ekler

• IMG_3648.png
    IMG_3648.png
    1.8 MB · Hit: 15
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin Mamir
Sağlık olsun hayırlısıyla elime ulaşsında kasa alacağım kârda sadaka olsun 😂

byhorozkentli

80+ Silver