Neler Yeni

İtopya MD2 az önce elime ulaştı

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
herhalde 1 ay boyunca stokları hazırladılar ondan erken geldi :D

LİMON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
bülent baki dokumuş
Alanlar nadir . Hayırlı olsun bide foto at be ya!!

onr1818

80+ Bronze
Mecbur kalmadıkça itopyadan ürün almam herhangi bir sorunda muhattap yok karşında müşteri temsilcisi-iade-değişim-hasarlı ürün gibi durumlarda tamamen çile satış sonrası destekleri çok kötü yogunluk sebebi ile oldugunu düşünüyorum ama bu böyle olmaz satış sonrası destek hattı- personeli sayısını arttırması lazım magaza üstüne magaza açmak ile olmuyor bu iş sponsorluklar kampanyalar içerik üreticigi işbirlikleri demo alanları vb iyi hoş güzel ama bunlar hep ürünü satana kadar sonrası zayıf noktaları bir kuruma ulaşmak için 2 saat telefon sırasında beklenmez 2020 yılındayız yahu

Utkuu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
utku canverdi
Alanlar nadir . Hayırlı olsun bide foto at be ya!!
akşam atıcam aga
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mecbur kalmadıkça itopyadan ürün almam herhangi bir sorunda muhattap yok karşında müşteri temsilcisi-iade-değişim-hasarlı ürün gibi durumlarda tamamen çile satış sonrası destekleri çok kötü yogunluk sebebi ile oldugunu düşünüyorum ama bu böyle olmaz satış sonrası destek hattı- personeli sayısını arttırması lazım magaza üstüne magaza açmak ile olmuyor bu iş sponsorluklar kampanyalar içerik üreticigi işbirlikleri demo alanları vb iyi hoş güzel ama bunlar hep ürünü satana kadar sonrası zayıf noktaları bir kuruma ulaşmak için 2 saat telefon sırasında beklenmez 2020 yılındayız yahu
yeni mağazanı açtığı için bunu düzeltebilriler aslında ben de açıkçası ön yargılı bakyordum itopyaya ama biraz daha ön yargılarım kırıldı gibi

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
@Mehmet Yılmaz
gözünüzü seveyim reklam mı yapıyorum ?
1 Aydır Hayırlı olsun demek için bunu kullanıyorum şimdi birisi raporladı diye uyarı mı alacağım ?
O zaman Klibi youtube'a yükleyip oradan atarım. En azından yayıncı kazanmamış olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,840
Üyeler
163,562
Son üye
nexiusxd
Top Bottom