İtopya Üst Düzey İlgi Maşallah (!)

G24F2 yi bende gönderdim hocam değişim çıktı eylülün 22 sinde talebimi ilettim vb.. tabi bu sırada bana asla bilgi vermediler servisi aramasam değişim çıktığını da söylemeyecekler neyse o günden bu güne kadar mail ve telefonla darladım her seferinde tedarikçi firmadan bilgi bekliyoruz dendi ve bugün UPS kargo G25F2 monitörünü getirdi hiç beklemediğim bir anda. Yalandan tekrar mail attım gelişme var mı durumu öğrenebilirmiyim diye gelen cevap bu şekilde söylemeseler ne yapacaktık :DAlıntıyı görüntüle
Gelen üründe 1 adet ölü piksel var ve servise yönlendirdiler serviste biz 4k veya qhd olmayan modellere 1 tane pikselden rapor çıkarmıyoruz dedi.
İlla çirkeflik yapıp darlamak mı gerekiyor yani.. İnsan gibi davransak olmuyor mu?

Ne yazık ki müşteri hizmetleri hiç bir işe yaramıyor kendimde başk bi şirketin müşteri hizmetlerinde çağrı merkezi operatörüydüm adam arıyor sorununu anlatıyor çok basit bir yolla çözülebilir ama bana yetki vermediklerinden elimden bir şey gelmiyordu müşteriyle polemik yaşıyordum, zamanla umrumda olmamaya başladı tabi olan müşteriye oluyor :(
Beyler adamı buldum taşlayın kaçmasın.

Kötüğü getir nizamettin kötüğü üzerinde Kas gevşetici yazısı olanını

vav00087-1.jpg

Kapın bi tane elinizi çabuk tutun.

ya bizim forumda kocaman reklamı var moderatörler olur bizim reis olur sedat peker gibi olaya dahil olup çözemezmi aslında bu tarz sıkıntıları sıkıntılı firmanın reklamı var sonuçta
Lafa gelince sorun yaşatan hiçbir firmanın hiçbir ürününü önermiyoruz diyorlar ama sitenin her yerinde bu firmanın reklamı zangır zangır yayınlanıyor. Sponsorlar dışında kimsenin memnun kalmadığı bir firma olduğu halde. Bu kadar reklam vermek yerine azıcık müşteri memnuniyetine odaklansa zaten eş dost tavsiyesiyle daha çok kazanacaklar, ama bizim ülkede ahlaklı iş yapmak mı? Nerde...

Aldığım monitörün faturasını almam 1 hafta sürdü

Lafa gelince sorun yaşatan hiçbir firmanın hiçbir ürününü önermiyoruz diyorlar ama sitenin her yerinde bu firmanın reklamı zangır zangır yayınlanıyor. Sponsorlar dışında kimsenin memnun kalmadığı bir firma olduğu halde. Bu kadar reklam vermek yerine azıcık müşteri memnuniyetine odaklansa zaten eş dost tavsiyesiyle daha çok kazanacaklar, ama bizim ülkede ahlaklı iş yapmak mı? Nerde...
Kesinlikle katılıyorum. Bizim ülkedeki ünlü, adı duyulmuş kimsede ahlaklı bir şey beklemiyorum. Çok kötü bir durum ama gerçekler acıdır. Ahlak seviyesinde hindistanla yarışıyoruz. Hele ki parayı bulanlar o parayı nasıl buluyor bu şekilde de görüyoruz.

valla oldum olasıya itopya için iyi konuşmadım alışveriş hiç yapmadım etrafımda yapanlar beni güldürmeye yetiyo zaten, 10000 tl lik ürün 5000 tl olsun gene gidip almam ordan

Şu firmanın bu forumda bile reklamı var ya. 3 günde bir itopya şikayeti ile ilgili konu açılmasına rağmen sponsorluğa devam ediyorlar.

Şu firmanın bu forumda bile reklamı var ya. 3 günde bir itopya şikayeti ile ilgili konu açılmasına rağmen sponsorluğa devam ediyorlar.
Para para para... bizim milletin dini imanı atası para.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncelleme: biraz önce yine kendilerini aradım "işlemler devam ediyor buradan bir aksiyon alamayız dendi" ...
Yukarıdaki arkadaş benden sonra göndermesine rağmen yeni ürünü eline geçmiştir artık. Daha ben değişecek ürünü bilgisini ve sonrasında kargoya verilmesini bekliyorum. Vallahi yazıklar olsun.

Son düzenleme:
Ayrıca şikayet kaydı oluşturmak istediğimi deneyimden memnun olmadığımı söyledim şikayet kaydı oluşturmadılar.

Ayrıca şikayet kaydı oluşturmak istediğimi deneyimden memnun olmadığımı söyledim şikayet kaydı oluşturmadılar.
ulan cuma günü soundbar aldım aldıktan 30dk sonra iptal ettim hala iade yatmadı şaka gibi itopyadan çöp alınmaz

bu adamlardan memnun olan bir kişi görmedim ama forumun her yerinde boy boy reklamları var.
Hayır işbirliği yapıyorsunuz boy boy reklam var her yerde bari forumda biri sorun yaşayınca aracı olun. Reklam paralarını cukkalarken iyi

Hayır işbirliği yapıyorsunuz boy boy reklam var her yerde bari forumda biri sorun yaşayınca aracı olun. Reklam paralarını cukkalarken iyi
ben konusmak istemiyorum abi en ufak şeyde ban atıyorlar. yoksa yazacak çok şey var..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,807
Üyeler
183,017
Son üye
salamanca
Geri