İtopya Üst Düzey İlgi Maşallah (!)

Benim tek sorum ürün Gigabyte marka neden itopya değişim yaptırmaya çalışıyorsunuz servis bakım iade ve değişimleri marka servisi yapmıyor mu ?
Değişim raporu var itopya hızlı bir cevap alıp aksiyon almalı aracı itopya çünkü. Msi monitörde aynı sorunu yaşadım servis-rapor-değişim-yeni ürünün gelmesi 8 9 gün sürdü. Daha bunlar bana cihaz önerisinde bulunacak, stok gelecek bana kargolanacak. Çok rahat 2-3 haftası var ama ihmalde var. Parayı alırsam 3400 tl şu an muadil ya da üst ürünler en en az. 7 8 bindir. Alt herhangi bir özelliği varsa kabul etmeyip daha üstünü isteme hakkım var biliyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teknoloji şans işi hocam belki 1 sene sonra bozulur belki 1 günde belki 10 senede
Katılıyorum ama bazı ürünlerin bozulma arıza verme şansı daha yüksek kalitede bir etken.

teknoloji şans işi hocam belki 1 sene sonra bozulur belki 1 günde belki 10 senede
Evet olabilir iyi ki sattım diyorum uğraşmak istemezdim çünkü başıma gelse durum elden hızlıca çıkarttım neyseki 🥲

Benim monitörümde gitti servis raporu bekliyorum.

Değişim raporu var itopya hızlı bir cevap alıp aksiyon almalı aracı itopya çünkü. Msi monitörde aynı sorunu yaşadım servis-rapor-değişim-yeni ürünün gelmesi 8 9 gün sürdü. Daha bunlar bana cihaz önerisinde bulunacak, stok gelecek bana kargolanacak. Çok rahat 2-3 haftası var ama ihmalde var. Parayı alırsam 3400 tl şu an muadil ya da üst ürünler en en az. 7 8 bindir. Alt herhangi bir özelliği varsa kabul etmeyip daha üstünü isteme hakkım var biliyorlar.

Katılıyorum ama bazı ürünlerin bozulma arıza verme şansı daha yüksek kalitede bir etken.
Benim monitörümü de aynı gün yollamıştı aslında itopya o açıdan memnun kalmıştım 2 ölü pixel ve pivotta boşta vida vardı adamlar ulaştı aynı gün kargoya sıfırını verdiler

ilk iki haftadır hocam aylar geçtiyse yada 1 yıl dolduysa davranışları değişiyor
Aldığım gün talep açıp ertesi gün kargolamıştım 14 gün koşulsuzdan dolayı çözdüler o halde

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Tamam da bende Arçelik bayisiyim ben malı satarım üreten ben değilim ben mal satarım arızalı çıkar servis ya onarar ya değiştirir markanın bir sorumluluğu yokki ondan bahsediyorum.

Türk firmaları işte. Hepsi Çakal.

3 sene önce İtopya'dan aldığım garantisi devam eden ekran kartım bozuldu ve tam 40 gün İtopya'nın dönüş yapmasını bekledim. Dönüş yaptıklarında bir alt model ekran kartını teklif ettiler ya da para iadesi olacağını söylediler. Bir üst seviye ekran kartı için ise astronomik bir ücret farkı talep ettiler. Para iadesi alsam çok zararım olacağından ve 6 ay THH & İtopya ile uğraşmak istemediğimden bir alt seviye ürünü aldım ve alır almaz "garantiden gelen sıfır ürün" diye ilan açıp sattım. O gün bugündür dip fiyata ürün sattıklarına denk gelsem bile almıyorum. 3 kuruş fazla verip müşteri memnuniyet oranı daha yüksek yerlerden alışverişimi yapıp geçiyorum.

bu üründe net kronik sorun var. iki arkadaş aldık aynısından indirimden. ikimizinde bozuldu. gönderdik değişim çıktı yenisi geldi. şimdi tekrar aynı şekilde bozuldu. göndereceğiz. zaten para iadesi isteyeceğim. başka marka monitör almak için.

İtopyayı THH verdim. 14 günlük yasal caymada bile zorluk çıkarıp monitörde çıkan kusurlar sebebiyle servise o karara göre 25 günde ücret iadesi yapacaklarını belirttiler thh yoluyla misliyle değişim istedim. Olmadı icraya gideceğim. @itopya.com

Ayrıca reklam vererek müşteri mağdur ettiklerini bende görüyorum. Maalesef donanimarsivi forumdada reklamları mevcut. Abdullah olumsuz deneyim yaşayan kullanıcılardan haberdar olsa forumda reklamlarına izin vermez diye düşünüyorum çünkü kendisi bir çok firmanın sponsorluk anlaşmalarını ürünü hem iyi hem kötü özellikleriyle anlattığı için reddediyor. Bir siteyi koruyacağını savunacağını sanmam. Forumdaki kullanıcıların forumdaki reklamlarını görüp alışveriş yapmamaları adına reklam işine el atılmasından yanayım. @Abdullah Hacıgül

Ekler

• 1000058034.webp
    1000058034.webp
    12.6 KB · Hit: 37
gaming gen de aynı şekil fark yok. 55 bin verip gecen sene bir sistem almıstım anakart sorunlu ekran kartı sorunlu yazıyoruz garanti servislerin numarasını falan veriyorlar. bu tip firmalar sadece satana kadar size ilgili davranır sonrası yok. forum da öyle bir algı var ki sanki gaming gen, itopya ve türevi siteler harika ilgili ve kimseyi mağdur etmiyorlar. adamların sattığı msi anakartla sıcaklık bile 70 derece asus aldım 35 dereceye düstü ama gelde derdini anlat.

Geri