Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

iyzico parayı ne zaman geri veriyor anneler günü ve parolapara geldi
iyzico 2 günde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar iyzico tam olarak ne? Şirket fln diyor yardımcı olurmusunuz
Ödeme sistemi onlar sitelere aracılık ediyorlar diyim

hocam şimdi total parasının hepsini geri alabiliyor muyuz 1k paranın
iyzico puan tarzında veriyor

hocam şimdi total parasının hepsini geri alabiliyor muyuz 1k paranın
hocam itopyada geçiyormu ilk alışveriş

teşekkürler hocam maus ve mauspad lazımdı bana 100Tl gibi bir fiyat ödedim toplamda ikisinede, ikisinin parasıda bana anında düştü.

teşekkürler hocam maus ve mauspad lazımdı bana 100Tl gibi bir fiyat ödedim toplamda ikisinede, ikisinin parasıda bana anında düştü.
hocam iyzico yu çekme şansı yok mu acaba ve kimlik doğrulama şartmı

Vodafone Pay çoğunlukla puanları çekiyor hesabı olan denesin. Naystaki daha daha puanlarını çekebilmiştim.

hocam bkmkitaptan sipariş verdim anneler günü geldi fakat ilk sipariş cashback i gelmedi sonradan mı geliyor bu cashback

Normalde Cyclone 2 Gamepad alıcaktım GG den GuliKit KK3 Pro alıcağım. 2200TL den iyi fiyata düşecektir.

1080TL ye gelmiş oldu. G1 Pro parasına

Arkadaşlar iyzico da kimlik doğrulama gerekmiyor parolaparada gerekiyor. Anında hesaba geliyor paralar parolapara direkt çekildi. İyzico puan olarak geldi çekim taktiği bilen varsa yazabilir

İyzico'dan ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasına katılıyoruz, Parolapara'dan ise ilk ödemeye %50 indirim kampanyasına katılıyoruz. İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz. Ayrıca İtopya veya GamingGenTR'de İyzico %10 indirim kampanyası var onlara katılırsanız eğer bu iki sitede %10 indirim daha alabilirsiniz. Mesela İtopya'da satılan 1.049 TL ürün 34 TL'e geliyor bu şekilde.
yalnoz iyzico heryere izin vermiyor 500tl geri ödemede

Hocam emin misiniz ona göre siparişi iptal edeceğim.
kampanya bilgileride yazmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,856
Üyeler
185,179
Son üye
fatih2792
Geri