Kablosuz mekanik klavye önerisi

kablosuz klavyelerde ilk denemem olacak o yüzden çok düşünüyorum sanırım, deneyimlediğin klavyelerde şarj süresi ne kadar götürüyodu
1 saatte şarj olup 10 saat götürüyormuş

Diğer konularda söyledim yine söylüyorum, F tuşları olmayan bir klavye kullanmadıysanız almadan önce kesinlikle çok iyi karar verin. Alıp 2 gün sonra lanet edip satabilirsiniz.

1 gün boyunca F tuşlarını ve delete gibi yan tuşları kullanmadan mevcut klavyeyi kullanmaya çalışın ve yapabiliyor musunuz görün. Bu fiyat aralığında ikinci el veya diğer gruplarda TH80 PRO bulabilirsiniz belki diye düşünüyorum.

Diğer konularda söyledim yine söylüyorum, F tuşları olmayan bir klavye kullanmadıysanız almadan önce kesinlikle çok iyi karar verin. Alıp 2 gün sonra lanet edip satabilirsiniz.

1 gün boyunca F tuşlarını ve delete gibi yan tuşları kullanmadan mevcut klavyeyi kullanmaya çalışın ve yapabiliyor musunuz görün. Bu fiyat aralığında ikinci el veya diğer gruplarda TH80 PRO bulabilirsiniz belki diye düşünüyorum.
yan tuşlardan delete ve yön tuşları olması lazım bana o yüzden %65 klavye bakıyorum f tuşları için alışmam lazım şehir değişikliği yapıyorum ve bu yüzden portatif bir klavyeye ihtiyacım var bu noktada, yine de tavsiyen için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,389
Üyeler
191,086
Son üye
Edadeniz10
Geri