Kan verirken bayılmak

Zaten kan verirken hazırolda vermiyorsun. Koltukta vereceksin. Kan vermeden önce bayıldığını söyle uygun bir pozisyon verir hemşireniz.
Sonra kan verirken bayılın sorun yok ayılırsınız. Ayıldığınızda hayatınıza kaldığınız yerden devam edin. Ufak bir mola olarak bakın :)

O tarz bişey istemiyorum sadece o an ne yapmam lazım diye soruyorum
O an tek yapabileceğiniz şey kan verdiğinizi unutup başka bir şey düşünmek. En son kan verdiğimde hemşireye sormuştum hani bu konuda yapabileceğim bir şey var mı diye. Sadece bunu düşünme dedi, tansiyonun düşüyor yani bazı insanlarda böyle yapacak bir şey yok. ;)

Yarın şekerime baktırmak için açken kan vericem ama kan verdiğim an fenalaşıp bayılıyorum, nasıl bayılmam?
Derin bir nefes alın ve gözünüzü kapatın. Kan verdikten sonra biraz dinlenin bayılmazsınız umarım.

baş dönmesiyle başlar gözler kararır inceden sonra puf aynısı banada oluyor o iğnenin girdiğini görünce

Yanına meyve suyu al. Kan verince meyve suyu iç hemen. Bende de var kan tutuyor o yüzden bir anda kan şekerim düşüyor. Meyve suyu gibi bir şey ile hemen toparlarsın.

Geri