Neler Yeni

Rehber Kolayca SS Alma Programı LightShot

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Selamlar,

Bence en iyi ve en kolay ScreenShot alma programıdır.
Size de öneriyorum.

Programımızın adı: Lightshot
İndirmek için tıklayın.
Alıntıyı görüntüle

Şimdi nasıl kullanılacağını anlatalım.

Programımız otomatik olarak "PrtScreen" tuşuna atalıdır.
PrtScreen tuşuna bastığımızda Lightshot devreye girer.

PrtScreen tuşuna bastığımızda ekranda ne varsa durur.
Ve alan seçmemizi ister.
Alıntıyı görüntüle

Mouse(Fare) yardımıyla istediğimiz bir alanı seçebiliyoruz.

Örneğin:
Alıntıyı görüntüle

Herhangi bir alanı seçtikten sonra sağ ve alt tarafında butonlar gözükür.

Bunlar ne işe yarar?
Alıntıyı görüntüle Seçtiğiniz alanda istediğiniz gibi karalama yapmaya yarar.
Alıntıyı görüntüle Seçtiğiniz alanda düz bir çizgi çekmenizi sağlar.
Alıntıyı görüntüle Seçtiğiniz alanda belirtmek istediğiniz şeyi ok ile göstermenize yarar.
Alıntıyı görüntüle Seçtiğiniz alanda dikdörtgen - kare şekli oluşturmanızı sağlar. Belirtmek istediğiniz şeyi daha net gösterebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle Seçtiğiniz alanda önemli yazıları, belirtmek istediğiniz yazıları göstermek için kullanılır.
Alıntıyı görüntüle Seçtiğiniz alanda istediğiniz yere yazı yazmanızı sağlar.
Alıntıyı görüntüle Çizdiğiniz çizginin, karenin, dikdörtgenin, yazdığınız yazının rengini değiştirmeye yarar.
Alıntıyı görüntüle Yanlış yaptıysanız, geri alma butonu da bulunuyor. Kısayol tuşu CTRL + Z​
Alıntıyı görüntüle Seçtiğiniz alanı kapatmaya yarar.
Alıntıyı görüntüle Seçtiğiniz alanı anında kaydetmeye yarar. Kısayol tuşu CTRL + S - Kaydetme yeri: Belgeler - Lightshot
Alıntıyı görüntüle Seçtiğiniz alanı kopyalamaya yarar. Forumda, Whatsapp'da, aklınıza gelebilecek her yerde kullanabilirsiniz. Kısayol tuşu CTRL + C
Alıntıyı görüntüle Seçtiğiniz alanı yazdırmaya yarar.
Alıntıyı görüntüle Seçtiğiniz alanı Google Görseller'de aratır. Size aynı resimleri bulmaya çalışır.
Alıntıyı görüntüle Seçtiğiniz alanı Facebook, Twitter vb. platformlarda paylaşmaya yarar. Fakat buna gerek yok, zaten kopyala yapıştır daha kolay bir seçenek.
Alıntıyı görüntüle Çektiğiniz ScreenShot'ı prntscr.com adresine yükleyip size link vermesini sağlar.
Sağ altta Resim Yükleniyor yazar ve ScreenShotınızı yükler, link verir. Bu şekilde arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle

Evet bu şekilde, kullanımı basit bir program.
Yardımcı olduysa ne mutlu.
İyi günler dilerim. :)

İşte bu yüzden %60 klavye almıyorum. Print Screen siz yaşayamam

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Keşke seçili alanı seçtince otomatik kaydetsede ekstra kaydetmek için ugrasmasak.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
bu programın güvenli olmadığını bilen var mı?

alıntı;
"bugün gelen bir işin ekran görüntüsünü açmak için prnt.sc linkini kopyaladım tarayıcıda açtım, birde ne göreyim bir çizgi film görüntüsü. ne alaka falan derken son harfini kopyalamadığımı fark ettim, doğru linki kopyaladıktan sonra başkasının ekran görüntüsüne ulaşmak bu kadar kolay mı ya diye düşünerek rastgele 6 haneli bir şeyler yazarak denemeye başladım. bu denemelerde bir sürü özel içeriğe denk geldim, herkes attığı ekran görüntüsü sadece attığı kişi görüyor zannettiği için rahatlıkla paylaşımda bulunmuş fakat sıklıkla rusça yazışmalara ve yabancı bir wallet hesabına geldim. bu eklentiyi şirketlerinizde kullanıyorsanız bu durumu göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim."

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Free porcay
Selamlar,

Bence en iyi ve en kolay ScreenShot alma programıdır.
Size de öneriyorum.

Programımızın adı: Lightshot
İndirmek için tıklayın.
Alıntıyı görüntüle

Şimdi nasıl kullanılacağını anlatalım.

Programımız otomatik olarak "PrtScreen" tuşuna atalıdır.
PrtScreen tuşuna bastığımızda Lightshot devreye girer.

PrtScreen tuşuna bastığımızda ekranda ne varsa durur.
Ve alan seçmemizi ister.
Alıntıyı görüntüle

Mouse(Fare) yardımıyla istediğimiz bir alanı seçebiliyoruz.

Örneğin:
Alıntıyı görüntüle

Herhangi bir alanı seçtikten sonra sağ ve alt tarafında butonlar gözükür.

Bunlar ne işe yarar?
Alıntıyı görüntüle Seçtiğiniz alanda istediğiniz gibi karalama yapmaya yarar.
Alıntıyı görüntüle Seçtiğiniz alanda düz bir çizgi çekmenizi sağlar.
Alıntıyı görüntüle Seçtiğiniz alanda belirtmek istediğiniz şeyi ok ile göstermenize yarar.
Alıntıyı görüntüle Seçtiğiniz alanda dikdörtgen - kare şekli oluşturmanızı sağlar. Belirtmek istediğiniz şeyi daha net gösterebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle Seçtiğiniz alanda önemli yazıları, belirtmek istediğiniz yazıları göstermek için kullanılır.
Alıntıyı görüntüle Seçtiğiniz alanda istediğiniz yere yazı yazmanızı sağlar.
Alıntıyı görüntüle Çizdiğiniz çizginin, karenin, dikdörtgenin, yazdığınız yazının rengini değiştirmeye yarar.
Alıntıyı görüntüle Yanlış yaptıysanız, geri alma butonu da bulunuyor. Kısayol tuşu CTRL + Z​
Alıntıyı görüntüle Seçtiğiniz alanı kapatmaya yarar.
Alıntıyı görüntüle Seçtiğiniz alanı anında kaydetmeye yarar. Kısayol tuşu CTRL + S - Kaydetme yeri: Belgeler - Lightshot
Alıntıyı görüntüle Seçtiğiniz alanı kopyalamaya yarar. Forumda, Whatsapp'da, aklınıza gelebilecek her yerde kullanabilirsiniz. Kısayol tuşu CTRL + C
Alıntıyı görüntüle Seçtiğiniz alanı yazdırmaya yarar.
Alıntıyı görüntüle Seçtiğiniz alanı Google Görseller'de aratır. Size aynı resimleri bulmaya çalışır.
Alıntıyı görüntüle Seçtiğiniz alanı Facebook, Twitter vb. platformlarda paylaşmaya yarar. Fakat buna gerek yok, zaten kopyala yapıştır daha kolay bir seçenek.
Alıntıyı görüntüle Çektiğiniz ScreenShot'ı prntscr.com adresine yükleyip size link vermesini sağlar.
Sağ altta Resim Yükleniyor yazar ve ScreenShotınızı yükler, link verir. Bu şekilde arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle

Evet bu şekilde, kullanımı basit bir program.
Yardımcı olduysa ne mutlu.
İyi günler dilerim. :)

windows + shift + s veya Prt Sc Sys Rq

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Onu paylaştığınız zaman oluyor. Direkt kendi hafızanıza sadece kaydederseniz öyle bir şey olmuyor.
anladım. paylaşmamak lazım demek ki. ben win+printscreen kullanıyorum. ya da belirli bir alan içinse ekran alıntısı aracı.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Daha iyisi var.

Windows + Print Screen.

Atyxah

80+ Silver
Haberiniz olmadanda kaydedip satabilir yasadışı olarak facebookun bilgilerimizi sattığı hibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,710
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom