Konserimiz nasıl olmuş?

bence oldukça iyi, bizim ortaokulda müzik dersinde tek yaptığımız birkaç müzik aletinin ismini öğrenmek olmuştu, nota vb. bir şey öğrenmedik, neyseki lisedeki müzik hocaları iyi ve kullanabileceğimiz birçok enstrüman var

Özür dilerim hocam şaka yapıyım demiştim de ortaokul olduğunu sonradan fark ettim pardon kusura bakma ama bu nasi orta okul benim kardeşim var o da gidiyo orta okula, çobana benziyo Messi formalı bi sağ bi sol top koşturuyo bi an 9-10 lar sandım okulun adını görünce dank etti
Tamam anladım

bravo dostum güzel çalmışsın seviyen yüksek bence ama sen metallica tribute grup bulup orda çal :D
Seneye solo grubu kurup yapmayı düşünüyorum. Elektro gitar çalan olmadığı için biraz problem. Onu da çözeceğiz bir şekilde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dokundu ama moralim bozuldu la bi an kötü hissettim
Kusura bakma bende biraz sert giriştim galiba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence oldukça iyi, bizim ortaokulda müzik dersinde tek yaptığımız birkaç müzik aletinin ismini öğrenmek olmuştu, nota vb. bir şey öğrenmedik, neyseki lisedeki müzik hocaları iyi ve kullanabileceğimiz birçok enstrüman var
Bizim okul İstanbul'un en iyi okulu zaten. Müzik aleti olmayacak da ne olacak. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,417
Üyeler
188,420
Son üye
kjw37
Geri