Neler Yeni

Konserimiz nasıl olmuş?

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,391
İsim
Kaan
La öylesine bakiyim dedim çıktım tekrar girince anladım da yersiz ve patavatsız oldu tekrardan kusura bakmayın
Belki konu sahibi diğerlerine göre büyük duruyor ondan yanlış anlamışsındır ama yine de sen böyle ulu orta yerde insta isteme :oops:

Ysuflix

80+ Gold

wake up to reality

80+ Silver
bence oldukça iyi, bizim ortaokulda müzik dersinde tek yaptığımız birkaç müzik aletinin ismini öğrenmek olmuştu, nota vb. bir şey öğrenmedik, neyseki lisedeki müzik hocaları iyi ve kullanabileceğimiz birçok enstrüman var

Ysuflix

80+ Gold

SnareEcho

80+ Silver
Özür dilerim hocam şaka yapıyım demiştim de ortaokul olduğunu sonradan fark ettim pardon kusura bakma ama bu nasi orta okul benim kardeşim var o da gidiyo orta okula, çobana benziyo Messi formalı bi sağ bi sol top koşturuyo bi an 9-10 lar sandım okulun adını görünce dank etti
Tamam anladım

SnareEcho

80+ Silver
bravo dostum güzel çalmışsın seviyen yüksek bence ama sen metallica tribute grup bulup orda çal :D
Seneye solo grubu kurup yapmayı düşünüyorum. Elektro gitar çalan olmadığı için biraz problem. Onu da çözeceğiz bir şekilde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dokundu ama moralim bozuldu la bi an kötü hissettim
Kusura bakma bende biraz sert giriştim galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence oldukça iyi, bizim ortaokulda müzik dersinde tek yaptığımız birkaç müzik aletinin ismini öğrenmek olmuştu, nota vb. bir şey öğrenmedik, neyseki lisedeki müzik hocaları iyi ve kullanabileceğimiz birçok enstrüman var
Bizim okul İstanbul'un en iyi okulu zaten. Müzik aleti olmayacak da ne olacak. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,195
Üyeler
167,074
Son üye
19BuGGra
Top Bottom