egebaranakk0
80+ Silver
Sonradan fark ettim orta okul olduğunu5-6-7'ler la bunlar. Çocuk şubeyi arayım istiyorsan.
Son düzenleme:
Sonradan fark ettim orta okul olduğunu5-6-7'ler la bunlar. Çocuk şubeyi arayım istiyorsan.
Komik değil.Aslında ben yoğum
Dinleyeceğimi dinleneceğim anlamış.Gösteriyi çalmadıniz mı bişeyler
Ne yani şaka değil miydiKomik değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dinleyeceğimi dinleneceğim anlamış.
Tipinden anlamadın mıOğlum orta okul yaziyomuş yeni fark ettim
Hoşt yürü lan!Aga bu sizin müdür mü konuşan adam kuran çarpsin selahattin demirtaşa benziyo ( elinde gitar tutan sarişinin instayi versene )
Biraz küçük.Tshirt'in baskısı çok mu küçük?
Gayet belli.Lan bunlar nasıl lan nasıl orta okul
5e giderken gitar caliyo he, ben 8de elektro gitara baslamistim...Yürü git kendin bul. Ağzımı bozma. Milletin kızına mı yürücen! O kız beşe gidiyor!
Özür dilerim hocam şaka yapıyım demiştim de ortaokul olduğunu sonradan fark ettim pardon kusura bakma ama bu nasi orta okul benim kardeşim var o da gidiyo orta okula, çobana benziyo Messi formalı bi sağ bi sol top koşturuyo bi an 9-10 lar sandım okulun adını görünce dank ettiYürü git kendin bul. Ağzımı bozma. Milletin kızına mı yürücen! O kız beşe gidiyor!
Benle yaşit falan sandım olum bu boylar falan oha ben o yaşlarda ps 3 almak için para biriktiriyorum falan adamlar bateri gitar falan çaliyo anlamadım kusura bakmayınTipinden anlamadın mı
Gayet belli oluyor la nasıl anlamadın acaba.Özür dilerim hocam şaka yapıyım demiştim de ortaokul olduğunu sonradan fark ettim pardon kusura bakma ama bu nasi orta okul benim kardeşim var o da gidiyo orta okula, çobana benziyo Messi formalı bi sağ bi sol top koşturuyo bi an 9-10 lar sandım okulun adını görünce dank etti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benle yaşit falan sandım olum bu boylar falan oha ben o yaşlarda ps 3 almak için para biriktiriyorum falan adamlar bateri gitar falan çaliyo anlamadım kusura bakmayın
La öylesine bakiyim dedim çıktım tekrar girince anladım da yersiz ve patavatsız oldu tekrardan kusura bakmayınGayet belli oluyor la nasıl anlamadın acaba.