l klavye ve mouse onerisi

Bence bu haliyle daha iyi evet biraz sıkıntılı adam trolluyor brawl stars sistem 5k diye de yapacak bişey yok böylesi daha iyi acil yardım bekleyenler oluyor,ufak soru soranlar oluyor böylelikle daha hızlı ve kolay yardım edilebiliniyor.
Bence öyle değil. Mesela sen konu başlığına " l klavye ve mouse onerisi " yerine 1000TL Bütçe İle Klavye ve Mouse Tavsiyesi " yazsan daha hoş olmaz mıydı ? Bu tarz sorunların çözümü için daha katı kurallar yada konu onayı şart.

Ah o ornata mekanik olacaktı :) rival 600 öneriliyor beğendigim bi mouse sanırım son sözü elim karar verecek hangisi uygunsa gerçi g300s bana oluyor bir bilgin varmı uyarmı bunlarda?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence öyle değil. Mesela sen konu başlığına " l klavye ve mouse onerisi " yerine 1000TL Bütçe İle Klavye ve Mouse Tavsiyesi " yazsan daha hoş olmaz mıydı ? Bu tarz sorunların çözümü için daha katı kurallar yada konu onayı şart.
Evet bu şekilde yazsam daha iyi olurdu haklısın ama ben zaten mouse ve klavyeyi sormuşum fiyatları belli az çok tabi bilmeyen var haklısın kankam.ama dedigim gibi bence böylesi daha iyi,hızlı yardımcı olabilme açısından.

Ah o ornata mekanik olacaktı :) rival 600 öneriliyor beğendigim bi mouse sanırım son sözü elim karar verecek hangisi uygunsa gerçi g300s bana oluyor bir bilgin varmı uyarmı bunlarda?
Çok sıcak bir yerde yaşıyorsan Rival 600 alma. Yanlardaki silikonlarını erime yapabiliyor. G300S ömrü 1 sene olan bir mouse ve çok küçük pençe tutuş için uygun. Logitech G102 bakabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri
Çok sıcak bir yerde yaşıyorsan Rival 600 alma. Yanlardaki silikonlarını erime yapabiliyor. G300S ömrü 1 sene olan bir mouse ve çok küçük pençe tutuş için uygun. Logitech G102 bakabilirsin.
İstanbuldayım öyle çok çok sıcak değil.bakayım hemen teşekkürler.

Mouse fiyatı belli zaten 500-600 arası
Klavye iyi güzel olsa yeter fiyat önemli değil aslında hiçbirinde maksimum 600 olsa süper olur.
Mouse rival 600
Klavye Ornata chroma

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,678
Üyeler
190,784
Son üye