Lamzu Atlantis Mini 2079 TL🔥🔥🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
valla hocam bence çokda kasmamak lazım bu konuda az çıkın gezin bu parayı mouse a vermeyin gidin bir bisiklet alın takılın gezin hayat dışarda sonuçta
hocam bence bu parayı veren adamın zaten iyi bi yaşamı vardır maddi anlamda. Fakir adam zaten bunlarla uğraşmaz ki
Post automatically merged:

Bisikletimiz yok mu sanıyorsun :D 13k mesajın var

Memnun kalmıycaksın diye bir şey yok?
OOOUUUYYYY o.O2o.O2:kekw::kekw:

Bisikletimiz yok mu sanıyorsun :D 13k mesajın var

Memnun kalmıycaksın diye bir şey yok?
13k mesajın herbirindede bilgiler var benim ömrü sokakta geçti Antakya nın her karışın içinde adımım vardır ben 3 yıldır bu forumdayım pandemi döneminde bile buradaydım ben belkide senin o dönemde pc'n bile yoktu

valla hocam bence çokda kasmamak lazım bu konuda az çıkın gezin bu parayı mouse a vermeyin gidin bir bisiklet alın takılın gezin hayat dışarda sonuçta
Yahu ne alaka ? Dışarıda yemek yiyeceğine sigara içeceğine içki içeceğine böyle ürün alan insan olamaz mı. Bu da bir zevk değil mi ne saçma bir düşüncedesiniz

Yahu ne alaka ? Dışarıda yemek yiyeceğine sigara içeceğine içki içeceğine böyle ürün alan insan olamaz mı. Bu da bir zevk değil mi ne saçma bir düşüncedesiniz
ben sadece absürtçe ve bilgisizce arkadaşın dediklerine karşı bunu yazdım tabi kim ne apar beni ilgilendirmez

Anlamıyor hocam anlamıyor, tek doğru kendisi. Saçma sapan bir mouseye 2k vermiş şimdi 2k vermek gereksiz diyor

Ekler

• Screenshot_2023-06-25-22-34-56-373_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-06-25-22-34-56-373_com.miui.gallery.jpg
    266.9 KB · Hit: 60
ben sadece absürtçe ve bilgisizce arkadaşın dediklerine karşı bunu yazdım tabi kim ne apar beni ilgilendirmez
300 IPS den 650 IPS geçtim fark etmiyor diyen arkadaşın gözünde hissiyatında problem var derim bu kadar netim

300 IPS den 650 IPS geçtim fark etmiyor diyen arkadaşın gözünde hissiyatında problem var derim bu kadar netim
Yok ben onu demem çünkü cidden yok, olay sensör değil aslında. Coating nedir bilmez, wooble nedir bilmez, polling rate nedir bilmez, shape nedir bilmez.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,672
Üyeler
190,945
Son üye
lordex!
Geri