Pişmaniye
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Asus vq249q1a bekliyoruz
fiyat performans oranı olarak gayet iyi.arkadaşlar ben bu testleri okuyamıyorumda nasıl iyi mi sonuçlar almayı düşünüyorumda
Overdrive modu ile oldukça iyi sonuçlar veriyor overdrive kapalıyken ortalama 8 ms gibi bir değer veriyorarkadaşlar ben bu testleri okuyamıyorumda nasıl iyi mi sonuçlar almayı düşünüyorumda
hocam çok yüksek bi değer değil miOverdrive modu ile oldukça iyi sonuçlar veriyor overdrive kapalıyken ortalama 8 ms gibi bir değer veriyor
yani onun yerin gamepower mı alsam acaba videoda testi yapıldı gayet iyi çıktıhocam çok yüksek bi değer değil mi
Gamepower alma git lenovodan al bu overdrive ayarı olmadanki değeri hdr açtığında bile overdrive seviye 2 de çalışıyor ki gamepower falan hikaye o kadar diyorum ucuzdu okeydi ilk çıktığında şuanda o paraya alınmazhocam çok yüksek bi değer değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani onun yerin gamepower mı alsam acaba videoda testi yapıldı gayet iyi çıktı
knk ms açısından dedim panel testi iyiydi yaGamepower alma git lenovodan al bu overdrive ayarı olmadanki değeri hdr açtığında bile overdrive seviye 2 de çalışıyor ki gamepower falan hikaye o kadar diyorum ucuzdu okeydi ilk çıktığında şuanda o paraya alınmaz
knk bide sence aoc 24g4x mi yoksa lenovo muknk ms açısından dedim panel testi iyiydi ya
şuan iki monitörde aynı fiyatknk ms açısından dedim panel testi iyiydi ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk bide sence aoc 24g4x mi yoksa lenovo mu
ms testini s.. et genel sunduğu özelliklerde lenovo parçalarknk ms açısından dedim panel testi iyiydi ya
kankam son olarak neden aocla lenovo arasından aocu tercih ettin onuda paylaşır mısın bide aocun servisi nasıldır distrubitöre ulaşıcam herhalde bişey olursa ama lenovoda ölü pikseli geri almıyor ölü piksel için sınır koymuş o sınırdan altını kabul etmiyor aocda nasıl o işler biliyor musun teşekkür ederimms testini s.. et genel sunduğu özelliklerde lenovo parçalar
bu arada AOC alabilirsin Lenovo ile AOC arasında AOC.
Lenovo ile Gamepower arasında Lenovo.
AOC görüntü kalitesi olarak daha iyi paneller çıkarıyor ama ikiside mis gibidir ama ben aoc tercih ederdim aoc'nin servisi en son iyidi şuanda bilmiyorumkankam son olarak neden aocla lenovo arasından aocu tercih ettin onuda paylaşır mısın bide aocun servisi nasıldır distrubitöre ulaşıcam herhalde bişey olursa ama lenovoda ölü pikseli geri almıyor ölü piksel için sınır koymuş o sınırdan altını kabul etmiyor aocda nasıl o işler biliyor musun teşekkür ederim
knk parlaklığı düşük lenovoya kıyaslaAOC görüntü kalitesi olarak daha iyi paneller çıkarıyor ama ikiside mis gibidir ama ben aoc tercih ederdim aoc'nin servisi en son iyidi şuanda bilmiyorum