14 cm fanın 3 lüsü yok beyaz özellikle3lü pakette alırsan içinden çıkar tek tek alırsan çıkmaz sahibindende satanlar oluyor tek tek alırsan mecbur oraya bakıcan
Şöyle 14 cm fanlarsa 2 ayrı ledleri yönetebiliyon fanların ledini ve yan ledleri onu başka kontrolcüyle yapıldığını sanmıyorum ayrı ayrıkontrolcunun illa lina li olması şartı var mı
Güvenilir bulunur mu ordaFacebook ta Modart gruba üye ol, orada bulursun.
lian li'nin usb ile çalışan ürünleri var ama o bunlara etki eder mi bilmiyorum. lian li strimer wireless ürünü var bende 2 adet. tek usb ile ayrı ayrı kontrol ediliyor. fanlarda işe yarar mı denemedim ama14 cm fanın 3 lüsü yok beyaz özellikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şöyle 14 cm fanlarsa 2 ayrı ledleri yönetebiliyon fanların ledini ve yan ledleri onu başka kontrolcüyle yapıldığını sanmıyorum ayrı ayrı
Güvenilir bulunur mu orda
Evet bulunur zaten referans sistemine göre satış yapıyolar ben de o gruptayım. 4-5 kez satışım ve alışım oldu, sahibinden daha güvenli.14 cm fanın 3 lüsü yok beyaz özellikle
Şöyle 14 cm fanlarsa 2 ayrı ledleri yönetebiliyon fanların ledini ve yan ledleri onu başka kontrolcüyle yapıldığını sanmıyorum ayrı ayrı
Güvenilir bulunur mu orda
Kasa büyük hocam 12 takınca kötü duruyorneden 14 peki 12 standart alıp 3 setlerden al kafan rahat olsun![]()
Bir bakayım unutmazsam cumadan sonraEvet bulunur zaten referans sistemine göre satış yapıyolar ben de o gruptayım. 4-5 kez satışım ve alışım oldu, sahibinden daha güvenli.
Grubun tam adı ne 2 3 tane çıkıyordaFacebook ta Modart gruba üye ol, orada bulursun.