Yardım Lian li fanları için lian li kontrolcü nerden bulabilirim?

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
859
Şuan kasama full 140 mm lianli fan almayı düşünüyorum. Ama 140 aldığım için içinden kontrolcü çıkmıyor nerden bulabilirim?

kontrolcunun illa lina li olması şartı var mı

3lü pakette alırsan içinden çıkar tek tek alırsan çıkmaz sahibindende satanlar oluyor tek tek alırsan mecbur oraya bakıcan

Facebook ta Modart gruba üye ol, orada bulursun.

3lü pakette alırsan içinden çıkar tek tek alırsan çıkmaz sahibindende satanlar oluyor tek tek alırsan mecbur oraya bakıcan
14 cm fanın 3 lüsü yok beyaz özellikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kontrolcunun illa lina li olması şartı var mı
Şöyle 14 cm fanlarsa 2 ayrı ledleri yönetebiliyon fanların ledini ve yan ledleri onu başka kontrolcüyle yapıldığını sanmıyorum ayrı ayrı

Güvenilir bulunur mu orda

Şöyle 14 cm fanlarsa 2 ayrı ledleri yönetebiliyon fanların ledini ve yan ledleri onu başka kontrolcüyle yapıldığını sanmıyorum ayrı ayrı

lian li'nin usb ile çalışan ürünleri var ama o bunlara etki eder mi bilmiyorum. lian li strimer wireless ürünü var bende 2 adet. tek usb ile ayrı ayrı kontrol ediliyor. fanlarda işe yarar mı denemedim ama

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-07-04 saat 11.49.30_7ac34f43.webp
    WhatsApp Görsel 2025-07-04 saat 11.49.30_7ac34f43.webp
    152.5 KB · Hit: 13
neden 14 peki 12 standart alıp 3 setlerden al kafan rahat olsun :)

Evet bulunur zaten referans sistemine göre satış yapıyolar ben de o gruptayım. 4-5 kez satışım ve alışım oldu, sahibinden daha güvenli.

neden 14 peki 12 standart alıp 3 setlerden al kafan rahat olsun :)
Kasa büyük hocam 12 takınca kötü duruyor 😂 kasanın kenarlardan boş boş duruyor 😂

Evet bulunur zaten referans sistemine göre satış yapıyolar ben de o gruptayım. 4-5 kez satışım ve alışım oldu, sahibinden daha güvenli.
Bir bakayım unutmazsam cumadan sonra

Grubun tam adı ne 2 3 tane çıkıyorda

Geri