Ne demeye çalışıyorsunuz? Detaylandırın lütfen.Linux u yazılım alanında daha çok adı geçiyor sizce linux mu Windows ve Linux u en kolay nerde öğrenebilirim
Linux da mi kod yazmalıyız yoksa Windows da mi linux daha açık geniş bir işletim sistemi deniyor doğrumuNe demeye çalışıyorsunuz? Detaylandırın lütfen.
Kali Linux kullanabilirsiniz. Linux kodlama gibi bir çok şeyi Windows'dan daha rahat bir şekilde yapmanıza olanaka sağlar. Ama oyun işini unutun.Linux da mi kod yazmalıyız yoksa Windows da mi linux daha açık geniş bir işletim sistemi deniyor doğrumu
@LinuxLinux u yazılım alanında daha çok adı geçiyor sizce linux mu Windows ve Linux u en kolay nerde öğrenebilirim
Linux olduğunda hiçbir oyun oynanmazmı?Kali Linux kullanabilirsiniz. Linux kodlama gibi bir çok şeyi Windows'dan daha rahat bir şekilde yapmanıza olanaka sağlar. Ama oyun işini unutun.
Bunu nereden öğrenebilirim tam olarak bir yer bulamadım
Yani Linux işletim sistemleri için oyananabilecek bazı oyunlar var ama sayıları az.Linux olduğunda hiçbir oyun oynanmazmı?
Birde bende 2 tane harddisk var aynı pcye takıp birine linux birine win 10 kurabilirmiyim?
2.soru olur mu?Yani Linux işletim sistemleri için oyananabilecek bazı oyunlar var ama sayıları az.
Bir sitede flash bellek e linux kurma gibi bir şey yazıyordu bence bir bakın derimLinux olduğunda hiçbir oyun oynanmazmı?
Birde bende 2 tane harddisk var aynı pcye takıp birine linux birine win 10 kurabilirmiyim?
Ya aslında konu açmayı düşünüyordum da burda sorayım dedim.Bir sitede flash bellek e linux kurma gibi bir şey yazıyordu bence bir bakın derim
Kanka Onun yerine Virtual Box KullanLinux olduğunda hiçbir oyun oynanmazmı?