LowRPM
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 736
ben önerdiysem iyidir hocam msi alınmsi'nin o ürünü kagit ustunde iyi gozukuyor bu arada, incelemesi yok ama
ben önerdiysem iyidir hocam msi alınmsi'nin o ürünü kagit ustunde iyi gozukuyor bu arada, incelemesi yok ama
hocam msı dev şirket neden incele yok. bir de siz topoloji, kapasitör zar zurt anlıyor musunz? size kasa master ı diyolarmış diye duyumlar da aldımmsi'nin o ürünü kagit ustunde iyi gozukuyor bu arada, incelemesi yok ama
hocam öneriniz var mıpatlar sakin pcye takma!!!!!!!!!!!!!!
bitfenix whisper m ile aynı diye biliyorum. O ürünün de incelemesi vardımsi'nin o ürünü kagit ustunde iyi gozukuyor bu arada, incelemesi yok ama
hocam ben cahilim bu konularda. sizin 12k mesajınız var. bu verileri okur musunuzbitfenix whisper ile aynı diye biliyorum. O ürünün de incelemesi vardı
BitFenix Whisper M 650W im Test - Hardwareluxx
Test des BitFenix Whisper M 650W, einem 80PLUS-Gold-Netzteil mit voll-modularem Kabelmanagement und attraktivem Preiswww.hardwareluxx.de
hocam adi bitfenix kesin bir bit yenigi vardir tavsiye etmiyoruöhocam ben cahilim bu konularda. sizin 12k mesajınız var. bu verileri okur musunuz
Hocam zekanızı mesaja göre mi yargılıyorsunuzhocam ben cahilim bu konularda. sizin 12k mesajınız var. bu verileri okur musunuz
hocammm selamun aleyküm
hocam zeka değil de 12k mesajı varsa bilgilidir diye öyle bir terimde bulundumHocam zekanızı mesaja göre mi yargılıyorsunuz
Hocam Abdullah Abi Görmezse Selam Boş Kalmasın Diye Ben Alıyorumhocammm selamun aleyküm![]()
hocam aleyküm selam diye ban çaksa mükemmel olmaz mıydıhocammm selamun aleyküm![]()
hocam aleyküm selam diye ban çaksa mükemmel olmaz mıydı
hocam :ddddddhocam aleyküm selam diye ban çaksa mükemmel olmaz mıydı