Logitech g pro superlight 2 nin kaç versiyonu var? lightspeed, dex , hero

Sametx05

80+
Reaksiyon skoru
11
logitech g pro x superlight 2 mouse almaya karar verdim ama birden fazla modeli oldugunu görünce kafam karıştı. başlıkta oldugu gibi lightspeed , hero , dex falan gördüm hangi modelde ne farklılıklar var bilen varsa anlatabilir mi hangisi daha iyidir ve eli büyük olan biriyim elime oturur mu

Hero ve Lightspeed yazan şeyler aynı şeyler. Hero 2 sensörün ismi Lightspeed ise düşük gecikme sunan bağlantı hızının ismi.
Fark olarak ayrılan tek şey Dex ibaresi bulunanlar.
Dex de yine diğer model ile aynı teknik özelliklere sahip fakat tek farkı tasarım olarak simetrik olması. Arka kısmı bir tık daha şişman ve sağ el için simetrik bir tasarımda.
Yani Dex yazmayanı alıp geçebilirsin. Hero veya lightspeed yazması fark etmez.

dex olanı neden alma dedin ,sag elimi kullanıyorum ve avuç içimi doldurması benim için daha iyi olur.üçünün de teknik olarak sensörleri falan aynı sadece tasarım farklı demi

dex olanı neden alma dedin ,sag elimi kullanıyorum ve avuç içimi doldurması benim için daha iyi olur.üçünün de teknik olarak sensörleri falan aynı sadece tasarım farklı demi
Evet öyle. Üç tane yok hocam 2 tane var. Dex veya standart. Başlıklara hero veya superlight yazanlar aynı ürünler.
Elin büyüklüğünden ziyade tutuşun önemli. Ne şekilde tutuyorsun mouse'u?
İkisinden ziyade ben Viper V3 Pro öneririm.
https://www.amazon.com.tr/Razer-Vip...ebe3091999b87ce7785278f&qid=1760300082&sr=8-1

Evet öyle. Üç tane yok hocam 2 tane var. Dex veya standart. Başlıklara hero veya superlight yazanlar aynı ürünler.
Elin büyüklüğünden ziyade tutuşun önemli. Ne şekilde tutuyorsun mouse'u?
İkisinden ziyade ben Viper V3 Pro öneririm.
https://www.amazon.com.tr/Razer-Vip...ebe3091999b87ce7785278f&qid=1760300082&sr=8-1
3 tane yeni model çıktı onlara bi göz at logitech kendi sitesinde var ben ilerde 2c almayı düşünüyorum

3 tane yeni model çıktı onlara bi göz at logitech kendi sitesinde var ben ilerde 2c almayı düşünüyorum
2c de farklı bir model evet. Sadece arkadaş Lightspeed ve Hero yazanları karıştırıp ayrı model sanmış ben o açıdan anlaması için söyledim.

logitech g pro x superlight 2 mouse almaya karar verdim ama birden fazla modeli oldugunu görünce kafam karıştı. başlıkta oldugu gibi lightspeed , hero , dex falan gördüm hangi modelde ne farklılıklar var bilen varsa anlatabilir mi hangisi daha iyidir ve eli büyük olan biriyim elime oturur mu
superlightlar kronik sorunlu ve elinizde kalma ihtimali var ben bu yüzden model o wireless aldım ve sorunsuz çıktı yaklaşık 1 seneye kadar kullanıyorum aimim kaymıyor ve flickleri istediğim gibi atabiliyorum kendi ayarlarımla

3 tane ayrı renk modelini kullanmaktayım mükemmel wireless.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,975
Üyeler
183,364
Son üye
salihxyz12
Geri