Neler Yeni

Malum klavyenin yazılımı indirilirmi?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,052
İsim
yusuf ecer
link varsa atarmısın yoksa direkt aulf75 driver yazıp indiriyimmi
Sorun driveri indirmek değil, bilmediğin şeyleri karıştırmak. Driver ne kadar bok kıvamında olsa da klavyeyi bozan şey driveri kullanamamak :D

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Sorun driveri indirmek değil, bilmediğin şeyleri karıştırmak. Driver ne kadar bok kıvamında olsa da klavyeyi bozan şey driveri kullanamamak :D
İndirmedim indiricem şimdi ama aklım şarj konusuna takıldı.Eğer bi sıkıntı varsa yazıcam adamlara.Geldiği gibi fn b bastım 100 dü 1 gün geçti kapattı ışıklarını

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,052
İsim
yusuf ecer
İndirmedim indiricem şimdi ama aklım şarj konusuna takıldı.Eğer bi sıkıntı varsa yazıcam adamlara.Geldiği gibi fn b bastım 100 dü 1 gün geçti kapattı ışıklarını
Şarj göstergesi yanlış tüm ürünlerde. Ona aldanma. Şarjı da belirli seviyeye düştüğünde ışıkları kapatıyor tasarruf için.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,052
İsim
yusuf ecer
yazılımı indirdim harbiden ultra iğrençmiş gram bir şey anlamadım.Şarj vs görebileceğim biryer varmı
Yok, hayal et :D Fn-b basınca 1den9a kadar ışıklar yanıyor ama o da Allah'a emanet çalışıyor :D

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Yiğit

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,052
İsim
yusuf ecer

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Yiğit
Renk, tuş ataması, tap falan da var da dandiktir sonuçta HE veya yazılımı çok iyi bir klavye değil, denemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birinde 10gündür ışıklar azalmıyodu :D Sonsuz şarj :D
garipmiş :D elinde aula olanlar kablosuz modda deneyip ne kadar süre hangi etkenler altında kullandıysa bunları bizle paylaşsalar aslında herkesin bilgisi olur fn b ışıklarınada kimse aldanmaz

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
umut
Renk, tuş ataması, tap falan da var da dandiktir sonuçta HE veya yazılımı çok iyi bir klavye değil, denemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birinde 10gündür ışıklar azalmıyodu :D Sonsuz şarj :D
valla bende de 10 gündür azalmıyor "0" tuşunun olduğu yerde yanıyor :D hatta ajazz olanda 20 gündür falan açık ama pili bitmedi sonsuz enerji budur :D bildiğim kadarıyla rgb yokken 4000 mah batarya ortalama 30 gün kullanım ömrü sunuyor tabi klavyeden klavyeye kullanım hz değerine göre değişir ama bu klavye kablosuz 125hz olduğunu var sayarsak bu değerler olabilir hocam denemek lazım ama :D test ediyorum şu an

Top Bottom