Mchose G75 Pro Cabbage Tofu Switch V3 (Stok Bekleyenlere) 2.299,00 ₺.

Gilbert

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
266
Son düzenleme:
Baya önerilen bir klavyeydi, bu fiyata gayet güzel galiba. Aula F75 ile kıyaslandığında nasıldır?

Baya önerilen bir klavyeydi, bu fiyata gayet güzel galiba. Aula F75 ile kıyaslandığında nasıldır?
Aula f75 çok beğenerek kullandım fakat kullanan arkadaşlar Mchose G75 Proyu o kadar övdüler ki stok olmadığı için üzülmüştüm sanırım alacağım 1 tane deneyimlemedim henüz.

matcha latte daha iyi switch yeşil siyah çok karizmatik ben alırken olsaydı keşke

3 Renkte stoklara girmiştir kaçıran ve üzülen arkadaşlar için konu açayım dedim. Ve Stok bekleyenlere.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/mchose-g75-pro-elime-ulasti.1094067/ İncelemesini daha önce @Monarch Leviathan yapmıştı görebilrisiniz.
Knobda olsa tadından yenmez

Knobda olsa tadından yenmez
Aula kullanınca knob bi eksik gibi geliyor artık ama nerdeyse hiç kullanmadım knobu ben :D Sadece o olmayınca klavyede eksiklik var gibi o kadar.

Aula kullanınca knob bi eksik gibi geliyor artık ama nerdeyse hiç kullanmadım knobu ben :D Sadece o olmayınca klavyede eksiklik var gibi o kadar.
Akko Mongseek M1 V5-SP-Via kullanıyorum knob çok tatlı oluyor

Tofu, latte'den daha iyi. Klavye ise aula f75ten daha iyi. Daha 10dk önce keycapleri değiştirip bunu kullanayım dedim stok gelmiş :D

dur hocam gümrükte 1 aydır bekleyen klavyemiz var :) evde yer kalmadı :P

Tofu, latte'den daha iyi. Klavye ise aula f75ten daha iyi. Daha 10dk önce keycapleri değiştirip bunu kullanayım dedim stok gelmiş :D
Ben de aylardır bekliyordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dur hocam gümrükte 1 aydır bekleyen klavyemiz var :) evde yer kalmadı :P
Kanka o klavyeler yalan olacak benim de var Dynatab 75x keşke bişey olsa da o para geri gelse G75 Pro stoğu gelmiş 75xin yüzüne bakmam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,640
Üyeler
183,150
Son üye
Üzeyir12
Geri