Mezuna Kalmak? [ANKET]

Mezuna mı kalırdınız yoksa üniversiteye mi giderdiniz?

• Mezuna kalırdım.

• Üniversiteye giderdim.

• Kararsızım.

• Derslerle alakam yok.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Dershaneye gittim. ilk dönem. İnan ki şeye anlatır gibi anlatıyorlar. Şöyle ki küçümsemek gibi olmasın ama ben o zamanlar 55 net yaparken TYT sınavından, en iyi sınıfta olmama rağmen benden sonraki şahıs 30 net yapıyordu. Bana hiçbir yararı olmadı. Daha sonra oradan çıkış yaptım.
Bende dershaneye zaten ders dinlemek için gitmiyordum. Çünkü konuları kendim önden götürüyordum. Benim çalıştığım konuya dershane benden 2 ay sonra geçiyordu. Oradaki arkadaşlarımla takılmak için, çalışma ortamı için ve denemeleri için gidiyordum, milletle yarışıyordum. Örneğin Fatma'yı geçmeye çalışıyordum, Ayşe'nin beni geçmemesine uğraşıyordum vs. Uzun vadede böyle daha çok yol kat ediyorsun.

Bende dershaneye zaten ders dinlemek için gitmiyordum. Çünkü konuları kendim önden götürüyordum. Benim çalıştığım konuya dershane benden 2 ay sonra geçiyordu. Oradaki arkadaşlarımla takılmak için, çalışma ortamı için ve denemeleri için gidiyordum, milletle yarışıyordum. Örneğin Fatma'yı geçmeye çalışıyordum, Ayşe'nin beni geçmemesine uğraşıyordum vs. Uzun vadede böyle daha çok yol kat ediyorsun.
Sürekli birinci oluyordum EA'da. :cool: (!)

Kaliteli dershaneye gitmek önemli. Adı dershane olan o kadar boş ve gereksiz kurumlar var ki..

Kanka ben de şu an aynı durumdayım ve en yüksek neresi gelirse gideceğim. Benim amacım üniversite okuyup okuduğum bölümle ilgili bir iş yapmak değil açıkçası. Eskişehir veya Antalya gastronomi istiyorum. Gelirse giderim. Asıl amacım elimde okuduğum bölüm olsun maksat, onun yanında da müzik yapayım. Budur benim planım.

Dandik bir üniversite ise kesinlikle mezuna kalırım

Bölümden bölüme değişir bence.Bazi bölümler var o bir senede sınava hazirlanmak yerine kendini geliştirmeye odaklanabilirsin.

Bölümden bölüme değişir bence.Bazi bölümler var o bir senede sınava hazirlanmak yerine kendini geliştirmeye odaklanabilirsin.
Eğer mezuna kalırsam Hukuk okuyacağım.
Mezuna kalmazsam İktisat okuyacağım.

Böyle değerlendirmeni istiyorum.

Normalin üstündeki bir üniversiteyi kazanacak puana sahipsiniz. Mezuna kalarak derece yapmayı düşünüyorsunuz. Mezuna mı kalırdınız yoksa üniversiteye mi giderdiniz?
Evde disiplinim yok o yüzden go brr

Evde disiplinim yok o yüzden go brr
Aslında bu böyle değil.
Dışarıda nasıl kendini disiplinli hissediyorsun? Mecbur kaldığın için. Kendini kontrol etmelisin sadece.

Aslında bu böyle değil.
Dışarıda nasıl kendini disiplinli hissediyorsun? Mecbur kaldığın için. Kendini kontrol etmelisin sadece.
Yani istediğim yazılım olmazsa bilgisayar.
Yani bilgisayar içeren bir bölüm istiyorum çünkü bilgisayarları seviyorum.

Yani istediğim yazılım olmazsa bilgisayar.
Yani bilgisayar içeren bir bölüm istiyorum çünkü bilgisayarları seviyorum.
bilgisayarı sevmekle yapılacak bir iş değil bu dikkatli olun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,174
Üyeler
187,788
Son üye
hacı12
Geri