Ömer Murat KARACA
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,822
Reis kocaman yazıyor işte görselde 3050ti 2x8gb ram 11400h işlemci diye tüm konularda bunu yazma artıkzzzzz
tamam ozur. gorev yoneticisinden kontrol etsin bi yabanci calisan bir uygulama olabilir.Reis kocaman yazıyor işte görselde 3050ti 2x8gb ram 11400h işlemci diye tüm konularda bunu yazma artık
Göze batan bir şey yok hocam.tamam ozur. gorev yoneticisinden kontrol etsin bi yabanci calisan bir uygulama olabilir.
sen niye her konuya bu postu atıyorsun hem imzada hemde resımde sıstem gozukuyor zatenzzzzz
Ekran kartını kullanmıyor, işlemcinin ekran kartını kullanıyor. Oyunun dosya konumunu açın Javaw gibi bir şey olması gerek kontrol eder misin?Merhaba, her oyunda sorunsuz tam performans alırken Minecraft'da FPS yerlerde ve harici GPU'yu adam akıllı kullanmıyor. Ne yaptımsa çözemedim.
Oyun orijinal değil biliyorum ama kaç senelik oyuna 200TL vermek içimden gelmiyor![]()
Görev yöneticisinden sağ tıkla öncelik ayarlar yüksek öncelik yap ayrıca 30 un üstüne çıkmıyor muGöze batan bir şey yok hocam.
imza telefonda gozukmuyo bro. resme de tiklamadim 28 fpsi gordum o kadarsen niye her konuya bu postu atıyorsun hem imzada hemde resımde sıstem gozukuyor zaten
Yerine göre 70-80 de oluyor ama genelde 25-30 civarında.Görev yöneticisinden sağ tıkla öncelik ayarlar yüksek öncelik yap ayrıca 30 un üstüne çıkmıyor mu
11400h ın dahili grafik birimi bulunuyor mu kiEkran kartını kullanmıyor, işlemcinin ekran kartını kullanıyor. Oyunun dosya konumunu açın Javaw gibi bir şey olması gerek kontrol eder misin?
Bakayım hemen.Ekran kartını kullanmıyor, işlemcinin ekran kartını kullanıyor. Oyunun dosya konumunu açın Javaw gibi bir şey olması gerek kontrol eder misin?
Sonu F olanlar hariç tüm intellerde dahili grafik birimi var hocam.11400h ın dahili grafik birimi bulunuyor mu ki
bulunuyor11400h ın dahili grafik birimi bulunuyor mu ki