Minecraft Premium Almaya Değer mi?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,541
Almayı düşünüyorum ve okul harçlıklarımı biriktireceğim.
Tek merak ettiğim soru acaba o parayı vermeye değer mi?
Çünkü SO ve CR sunucularında artık yoruldum hilecilerden.
Multiplayer için alıcam bu arada.

Bence Altın paket gibi paketler alın bi yerden sonra pişman olabilirsiniz ben o kadar para biriktrip premium almıştım sonra pişman olmuştum 1 ayda max 2 3 kere girmek için değer mi senin fikrin

Bence Altın paket gibi paketler alın bi yerden sonra pişman olabilirsiniz ben o kadar para biriktrip premium almıştım sonra pişman olmuştum 1 ayda max 2 3 kere girmek için değer mi senin fikrin
Yok hocam manyak gibi kardeşim de oynuyor ve seviyor bu arada ayrıca içindeki win 10 key'i satıcam elimde var çünkü.
Cidden bıktım hilelerden yoruldum.

Almayı düşünüyorum ve okul harçlıklarımı biriktireceğim.
Tek merak ettiğim soru acaba o parayı vermeye değer mi?
Çünkü SO ve CR sunucularında artık yoruldum hilecilerden.
Multiplayer için alıcam bu arada.
Hocam seviyorsanız değer
alabilme imkanınız varsa da orjinal alın diğer ucuza hesap satan sitelerde hesaplar illaha gidiyor ve tam size ait olmuyor

bu arada eğer hypixel gibi sunucular için istiyorsanız boşa heves etmeyin bence oynanmıyor deli gibi lag oluyor

Hocam değer ama alacağınız hesap tam orijinal olsun. Ya sitesinden ya da Durmaplay üzerinden alın. Diğerleri önceden oluşturulmuş hesapları veriyor. Dediğim gibi yaparsanız yeni bir hesap yaratılıyor.

Hocam seviyorsanız değer
alabilme imkanınız varsa da orjinal alın diğer ucuza hesap satan sitelerde hesaplar illaha gidiyor ve tam size ait olmuyor
Hocam o sitelere artık bakmam durmaplay de 170 TL oradan alıcam galiba bir sorun da yaşamadım CD key olarak.
O sitelerden kazık yedim en son bir daha dönmeyeceğim.

Yok hocam manyak gibi kardeşim de oynuyor ve seviyor bu arada ayrıca içindeki win 10 key'i satıcam elimde var çünkü.
Cidden bıktım hilelerden yoruldum.
Bu arada internet kafeye gidebilirsem birlikte oynamaya devam ederiz

Hocam o sitelere artık bakmam durmaplay de 170 TL oradan alıcam galiba bir sorun da yaşamadım CD key olarak.
O sitelerden kazık yedim en son bir daha dönmeyeceğim.
hocam biraz daha ekleyin orjinal sitesinden alın

Son düzenleme:
Hocam değer ama alacağınız hesap tam orijinal olsun. Ya sitesinden ya da Durmaplay üzerinden alın. Diğerleri önceden oluşturulmuş hesapları veriyor. Dediğim gibi yaparsanız yeni bir hesap yaratılıyor.
Hocam en son dolandırıldım zaten tövbe ettim oralardan almayacağıma dair.

Hocam seviyorsanız değer
Aynen max elinizde 1 ay durar sonradan patlar

Geri