Neler Yeni

Yardım Minecraft server kiralama kurma

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Arda doğan

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
hocam minecraftın ESSENTİAL denen bir modu var istediğiniz modlu serverin veya modsuz serverin hostingini kendi internetiniz üzerinden yapabiliyorsunuz ben onu öneririm tek gereksinim tam hatırlamıyorum ya serveri açan kişinin yada giren kişinin orjinal mcye sahip olması gerek. bu arada kullanımı çok basittir direkt minecraftın ana ekranından yapıyorsunuz her şeyi küçük bi video ile çözebilirsiniz.
Benzer şekilde orjinal minecarfta sahip biri varsa feather launcherden da istediği gibi modlu bi server kurabilir tabi yük server olan cihaza ve internete biner ama sadece o bilgisayar açıkken girilebilir eğer harbi server gibi yapacaksanız bilgisayar sürekli açık da durabilir ama

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
956
İsim
Mehmetcan
Açtım forge server kurma ile
Knk Senin açtığın Forge server'da Mod ekleyebiliyormuydun ?

Yani ben arkadaş ile oynamak için forge server kurmuştuk eski bir bilgisayara server olarak kullanıyorduk gayet'de güzel çalışıyordu ama Mod Sadece Sunucuyu kuran pc'de oluyordu sunucuya katılanlarda mod olmuyordu acaba benden mi kaynaklı diye merak ediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Arda doğan
Benzer şekilde orjinal minecarfta sahip biri varsa feather launcherden da istediği gibi modlu bi server kurabilir tabi yük server olan cihaza ve internete biner ama sadece o bilgisayar açıkken girilebilir eğer harbi server gibi yapacaksanız bilgisayar sürekli açık da durabilir ama
Onu dedimya zaten server sistemi kurucam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk Senin açtığın Forge server'da Mod ekleyebiliyormuydun ?

Yani ben arkadaş ile oynamak için forge server kurmuştuk eski bir bilgisayara server olarak kullanıyorduk gayet'de güzel çalışıyordu ama Mod Sadece Sunucuyu kuran pc'de oluyordu sunucuya katılanlarda mod olmuyordu acaba benden mi kaynaklı diye merak ediyorum
Oluyordu kuranlarda var bende kurduydum

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Efehan
En son arkadaşlarla aylık 25tl ye mi ne realms kullanyıorduk iyiydi bayağı

Mehmetynk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mehmet Yanık
Kiralara bakıyomda fiyatlar biraz uçuk gibi bildiğiniz uyguna sağlam sv veren site var mı bide server için bi sistem kursam 3600+6500xt li 16gb veya 32gb ramli sunucuyu kendim açabilir miyim? Admin panelini falan nasıl hallederim
kral şimdi ben biraz biliyorum sunucunun dosyaları cyberduck uygulamadan yapıyorsun fotograftaki gibi böyle bir panel burdan plugin yükleniyor panelden yüklenmiyor bilginize
1740501663310.png

Mehmetynk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mehmet Yanık
sen bilirsinde biraz zor server daha kolay ama maliyet fazla ne gibi server olcak

yüksek kişi filan mı gircek

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Arda doğan
sen bilirsinde biraz zor server daha kolay ama maliyet fazla ne gibi server olcak

yüksek kişi filan mı gircek
Max 100 kişilik kurarız gibi ondada 40-50 kişi falan zor gelir

Top Bottom