Neler Yeni

Android MIUI'ı Neden Sevmiyorum

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
M31s 6GB Rami var fakat işlemcisi güçsüz. Realme 7 mesela işlemcisi mediatek fakat mediatekin f/p iyi işlemcilerindsn biri. Realme 7 daha mantıklı. Samsung'un M51 altı telefonları alınmaz.
Pil için dedim . İşlemcisi güçsüzdü evet Telefon işlemcilerini pek bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben özgün bir şey isterdim. iPhone görüntülü bir telefon istemiyorum şahsen.
İphone görüntülü bir xiaomi modeli gösterir misiniz ?

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dış kasa diyorsan. Mi8 iPhone X in kopyası. Hatta iPhone 9 yerine 10 a atlayıp x yaptılar. Aynı yıl xiaomi 6 yı atlayıp 8 e çıktı.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Pil için dedim . İşlemcisi güçsüzdü evet Telefon işlemcilerini pek bilmiyorum.

İphone görüntülü bir xiaomi modeli gösterir misiniz ?
iPhone a şekil olarak değil, yazılımsal olarak benzetmeye çalışmışlar.

Şuan baktım, daha öncesinde şekil olarak da benzetmeye çalışmışlar.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ayrıca mi5s kullanırken telefonu her gören iPhone mu diye soruyordu. Benziyordu çünkü.

İsimyok08

80+ Bronze
Çawmiciler konuyu istila etmiş... Güzel.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
o.O2
Model kaynaklı olan bir şeyi neden yazılıma bağladınız ben çözemedim.
4000mAh yetmiyorsa eğer 6000mAh gibi pilli telefonlara bakın. Note 8 fp bir telefondu zamanında ama bence güzel değildi . Note 8 proya geçin ya da m31s gibi telefonlara bakın

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Konuya başlamadan önce belirteyim, bu iOS klonu parazitlerin evi olan UI'ın hayranları illa ki beni yalanlamaya çalışacak. Unutamayın, bunlar tamamen benim deneyimlerim ve görüşlerim.

1- Mi Cloud

MIUI ile beraber gelen ve cihazın ana bulut sistemi olan Mi Cloud en verimsiz çalıştığı cihazların başında Xiaomi telefonlar gelir. Giriş ve çıkış yapmasından tutun senkronize sorununa kadar birçok hata ile dolu.

2- Tanıtımlar

İlk kez Xiaomi telefonlar ile karşılaştığım ve halen sebebini anlayamadığım bir durum. Bir marka neden cihazını reklamlar ile donatıp kullanıcısını kendinden uzaklaştırır? Merak etmeyin bende reklamları engellemeyi biliyorum ama bizi neden bununla uğraştırıyor? Madem bu kadar paraya ihtiyacınız var, dürüst olun ve telefonu bize satarken o reklamlardan kazanacağınız parayı fiyatın üstüne ekleyin.

3- Verilmeyen veya geciktirilen güncellemeler

Bu bütün markaların genel sorunu ama Xiaomi de bunu daha bariz bir şekilde hissedebilirsiniz. Özellikle alt segment için ürettiği cihazlara aşırı geç yada hiç güncelleme vermiyor. Verdiği güncellemeler de genelde pek bir halta yaramıyor. O kadar bildirmeme rağmen aynı sorunlar aynı şekilde devam ediyor.

4- iOS özentisi

Buhurlama efektinden tutun son uygulamalar kısmına kadar her şeyi iPhone'a benzetmeye çalışmışlar. Yine de tebrik etmek lazım, iyi klonlamışlar.

5- Anlamsız derecede fazla olan cihaz çökmeleri

Bunu forumdan öğrendim, birçok kişi telefonunun bootanimation da takılı kalmasından şikayetçiydi. Normal de her zaman karşılaşılabilir ama Xiaomi de nedense diğer markalardan daha fazla çökme vakası meydana geliyor.

Sizin de eklemek istedikleriniz varsa konunun altında belirtebilirsiniz.
Şöyle söyleyeyim redmi Note 9 pro kullanıcisiyim Güncelleme kisminda haklisin hala Miui 12.5 gelmedi

Cihaz Cokme Kisminda İse Bu Zamana Kadar Hic Bu Sorunla Karsilasmadim İnşallah Karşilasmam

8Aydir Kullaniyorum.

Şöyle söyleyeyim redmi Note 9 pro kullanıcisiyim Güncelleme kisminda haklisin hala Miui 12.5 gelmedi

Cihaz Cokme Kisminda İse Bu Zamana Kadar Hic Bu Sorunla Karsilasmadim İnşallah Karşilasmam

8Aydir Kullaniyorum.
Mi Cloud Kisminda İse Hic Kullanmadim Gerek te duymadim Google Gmail İsimi Goruyor

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
iPhone a şekil olarak değil, yazılımsal olarak benzetmeye çalışmışlar.

Şuan baktım, daha öncesinde şekil olarak da benzetmeye çalışmışlar.
Bu model tıpkısıydu evet haklısınız.
Ama bu kadar haterlamaya gerek yok bence. Zamanında alırken de xiaomi değil de samsung aldım
İlk telefonum da sonra ki telefonum da samsungdu. Bazı yönleriyle samsungu özlüyorum fakat bence xiaomi de o kadar kötü değil

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Redmi Note 8 kullanıyorum. Keşke param olsa da iPhone alsam xiaomi çekilecek çile değil.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

8Aydir Kullaniyorum.

Mi Cloud Kisminda İse Hic Kullanmadim Gerek te duymadim Google Gmail İsimi Goruyor
Mi cloudu bende kullanmıyorum. Samsung cloud da kendi hafızasına depoluyordu yanlıi hatırlamıyorsam . Ben kimsenin m clouda para verip kullandığını düşünmüyorum google drive de olsun fotoğraflar da olsun işim görüyor.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
En iyisi saf Android ceneral mobil adamdır.

Top Bottom