Neler Yeni

Android MIUI'ı Neden Sevmiyorum

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Xiaomi kullanıcısıyım kullanmaya başlayalı 1 hafta ya oldu ya olmadı. Kamera arayüzünü ve modlarını pek beğenmedim bunu belirteyim. Birde eksik yanı bence arayüzü. Samsungun arayüzünün yanında bence bir hiç

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Miui Türkiye forumdan arastırma yaptım ama hala seçemedim masik ve ya miroom düşünüyorum
O siteyi daha önce gördüm, xda devs. deki konuları kopya yapıştır yapıyorlar. Xda üzerinden araştırmanız ve size uygun olanı seçmeniz daha doğru olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Necati Serin
O siteyi daha önce gördüm, xda devs. deki konuları kopya yapıştır yapıyorlar. Xda üzerinden araştırmanız ve size uygun olanı seçmeniz daha doğru olacaktır.
Türkçe çeviri için okuyorum zaten onu romlar için diger sorunlarim ve modüller için xdaya bakıyorum sizin tavsiyeniz var mı rom ve kernel olarak herhangi bir model

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Elinize sağlık, yine sizden beklenen şekilde güzel noktalara değinmişsiniz. Xiaomi fanboylarından linç yiyebilirsiniz gerçi de neyse :D

"MIUI kötüyse ROM atın, cihazı Root'layın" diyenler var, neden kişisel bilgilerimi XDA Developers'tan veya başka bir kaynaktan ne idüğü belirsiz biri veya birilerinin kullanımına sunayım?

Yazılım işini becerebilen benim gözümde 3 marka var: Apple, Samsung, OnePlus.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,026
Üyeler
163,759
Son üye
muhammed29.
Top Bottom