❌İndirim Bitti! MOTOMAX YÜZDE 40 NET İNDİRİM

26.05.2025 tarihinde verdiğim siparişi halen kargoya vermediler bakalım ne olacak 4-10 gün diyordu

İndirimler gerçekti çok ters zamana geldi. Shima Open Air yazlık mont ve Scorpion KDF16-1 Maxvision Vizör Altın vizör alabildim. Scorpion EXO 1400 Evo II 12 küsür bandına düşmüştü kahroldum. 2024 Eylül ayında 17290'a 6 taksitle almıştım. Gerçekten kaçırılmayacak bir fırsattı büyük ihtimalle her şeyin stoklarını köküne kadar erittiler. Herkese hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın. Kargoya verilmeyen arkadaşlar endişelenmesinler yoğunluktan henüz sıra gelmemiştir.

siparişim iptal olmuş 2 hafta bekletip iptal etmek ne demektir aga varmı başka iptal olan
1749391250764.webp

Scorpion Exo 1400 Evo II Carbon almıştım L beden küçük geldi. Geri yolladım değişim için ama pek umudum yok bakalım ne olacak.
İstanbul'da XL beden alıp iade falan edecek olan varsa bana ulaşabilir satın alabilirim ürünü.

Scorpion Exo 1400 Evo II Carbon almıştım L beden küçük geldi. Geri yolladım değişim için ama pek umudum yok bakalım ne olacak.
İstanbul'da XL beden alıp iade falan edecek olan varsa bana ulaşabilir satın alabilirim ürünü.

aynı hatayı ben de yaptım ölçümü aldım 59-60cm kafa ölçüm kask 60 beden
mail çektim mağazaya gideyim elden vereyim varsa başka marka model alayım fiyat farkını vereyim hiç bir türlü olurları yok.

Ekran görüntüsü 2025-06-10 004822.webp

aynı hatayı ben de yaptım ölçümü aldım 59-60cm kafa ölçüm kask 60 beden
mail çektim mağazaya gideyim elden vereyim varsa başka marka model alayım fiyat farkını vereyim hiç bir türlü olurları yok.

Alıntıyı görüntüle
XL anlık olarak stokta yok görünüyor, umarım iade gelen falan olur da onlardan yollarlar. Ama tahminim iade basıp geçecekler. Bu fiyatlara bu kaskı görünce normal fiyattan almaya da elim gitmez. Bakalım ne yapacağız :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,068
Üyeler
183,943
Son üye
Emirhanx016
Geri