Öneri Motorumu Satamıyorum.

Kışın ortasındayız dostum. Satılmaması çok normal, piyasa durgun. Kışın satmak istiyorsan uyguna satacaksın. Uyguna satmak istemiyorsan yazı bekleyeceksin:) Ne kadar istiyorsun belki bir alıcı bulurum?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sahibindende satamıyorum letgo ilan verdim gene yok facebook da yok ne bu tavır böyle ? yardımcı olmıcaksan yazma ??? bak geç ?

başka türlü nasıl satarım diyorum arakdaşlar satılıcak platformların hepsini denedim çare fayda yok elimde kaldı motor resmne

kaza yapsam nasıl fikir parayı o şekilde çıkartmış olurum agır hasarlı diye
Sigortadan parayı alabilirsen öp başına koy.

Sirf bu durumu yasamamak icin paraya kiyip japon motoru aldim oismanda degilim simdi 20 bin altina koysam sifiirlarinin aninda satilir ki denedimde yazan yazana

92.500 koydum bi zahmet bu fiyata alınsın
Şuan ns200 de 200.000 ama adamlar 100e satamiyor. Nasıl bir fiyat istiyorsun bilmiyorum da 100 üstüne zor satarsın haberin olsun. Piyasa o motorlarla dolu çünkü.
abi çok saçma ama baksaniza adam motoruna özenle bakıyor ucuza koyuyor anası aglamış motoru satın alıyolar aynı fyata
kaçaa aldın ve kaça ilana koydun?
120 bin aldım 2 ci sahibim 5000 km aldım 12 de işte şimdi fiyatı da 92.500 koydum 3 aydır ilandaydı kapandı ilan
Çinli motosikletlerin 0'ları 12 taksitle o fiyatlara satıldığı sürece satamazsın.
zaten sırf bu bayiler yüzünden böyle oldu başka bi açıklaması olamaz bu bayiler böyle esir bıraktı piysayı şimdi
bayi diyor ki gel eski motoru sat sana 12 taksit 0 veriyim eee abi sen zaten daha önce böyle bişey yaptın ben senin yüzündne motorumu satamıyorum

Kışın ortasındayız dostum. Satılmaması çok normal, piyasa durgun. Kışın satmak istiyorsan uyguna satacaksın. Uyguna satmak istemiyorsan yazı bekleyeceksin:) Ne kadar istiyorsun belki bir alıcı bulurum?

Abi acil satmam lazım Askere gidicem para lazım ailem o motor parası ile idare etmesi lazım öbür türlü kredi kartı mahkumu :/ 120 aldım şimdi de 92.500 istiyorum en son satılmıyor diyerekden ilan açtım gelen cevap buydu
Sirf bu durumu yasamamak icin paraya kiyip japon motoru aldim oismanda degilim simdi 20 bin altina koysam sifiirlarinin aninda satilir ki denedimde yazan yazana
lanet japonlar LANET OLSUN ADAMIM

gümledim resmen ya adamlar 30 bin tl motor istiyolar

Ekler

• 1766674887068.webp
    1766674887068.webp
    15.3 KB · Hit: 16
  • 1766674933858.webp
    1766674933858.webp
    7.5 KB · Hit: 16
Son düzenleme:
Geberik motor piyasası hele ki kışın daha zor japon olsa giderdi yavaş yavaş ama çin antep işi zor 75-80 e düş anca gider bu piyasada

Geberik motor piyasası hele ki kışın daha zor japon olsa giderdi yavaş yavaş ama çin antep işi zor 75-80 e düş anca gider bu piyasada
hocam çin malı degil ki bu hint malı bajajla aynı ki anlamıyorum da yani japon fan boylarını ya elimin altındaki motor sadece yag degişimi yapıp 100.000 km yapan var

hocam çin malı degil ki bu hint malı bajajla aynı ki anlamıyorum da yani japon fan boylarını ya elimin altındaki motor sadece yag degişimi yapıp 100.000 km yapan var
Japon fanboyluguyla alakasi yok tercih eden çok 2.elini japonlarin o yüzden

hocam sıfırlara 9 12 taksit yapıyorlar alan gider sıfırını alır ayrıca şuan kış ve r25 falan satmıyorsun yani fiyatı düşürmen lazım daha çok ilanda kalır 92 yazarsan

Kışın motoru olanlar da motorunu garaja kaldırıyor. Kışın Motor kullanılmaz. Zatüre olursunuz. Ve kimse kullanmayacağı bir şeye para harcamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,422
Üyeler
186,737
Son üye
Yusufenes1643
Geri