aorous elitenin 1 adet fazla faz sayısı var fakat tomahawkın gerek usb portları , desteklediği internet hızı daha fazla m2 yuvası , wifi hızı ve gücü daha iyi yapıyorHangi anakartı almamı önerirsiniz ve neden almalıyım.
İkiside aynı fiyat
Sistemde 9700x 4070 süper kullanılacak oc yapmayı düşünmüyorum
Tomahawk.Hangi anakartı almamı önerirsiniz ve neden almalıyım.
İkiside aynı fiyat
Aorus' un fazları 7+7 doubler var muhtemelen ayrıca Wifi 7 olmasına ragmen MSI da olan 6ghz 320 mhz bandını (160 mhz max) desteklemiyor.aorous elitenin 1 adet fazla faz sayısı var fakat tomahawkın gerek usb portları , desteklediği internet hızı daha fazla m2 yuvası , wifi hızı ve gücü daha iyi yapıyor
tomahawk öneririm.
aynen öyleAorus' un fazları 7+7 doubler var muhtemelen ayrıca Wifi 7 olmasına ragmen MSI da olan 6ghz 320 mhz bandını (160 mhz max) desteklemiyor.
Ayrıca yanılmıyor isem 2 kere baktım ama 3 tane m2 var MSI da ise 4 tane olması lazım.
3 tane m2 aorusta
Alıntıyı görüntüle
VRM olarak Tomahawk daha güclü zaten. Gigabyte bu doubler işini baya seven bir firma. Bu arada 14/2/1 yazdıgına takılma yanlıs yazdımaynen öyle1 adet faz için gidip onu almak saçma olur.
Bugun aorus modelini aldim para cikmadigi icin eve geldi az once sogutma olarak falan cok saglam kart para yeteydide msi alaydım diyorum ama 2 side uzmez sizi gibiHangi anakartı almamı önerirsiniz ve neden almalıyım.
İkiside aynı fiyat
bugün biri benimle çok tartıştı bana kalsa kafa kafaya kart msi 1 artısı varsa gigabyte 1 eksisi oluyor msi dönüyorsun onda 1 eksi var diğerinde artı var yani sadece geriye renk seçeneğine göre almak kalıyor benim gözümdeMSI da da doubler varmıs bagirtma MSI
Doubler yokmus geri aldım sözümübugün biri benimle çok tartıştı bana kalsa kafa kafaya kart msi 1 artısı varsa gigabyte 1 eksisi oluyor msi dönüyorsun onda 1 eksi var diğerinde artı var yani sadece geriye renk seçeneğine göre almak kalıyor benim gözümde
bu arada 320 ve 160 ikisinide destekliyor aorosAorus' un fazları 7+7 doubler var muhtemelen ayrıca Wifi 7 olmasına ragmen MSI da olan 6ghz 320 mhz bandını (160 mhz max) desteklemiyor.
Ayrıca yanılmıyor isem 2 kere baktım ama 3 tane m2 var MSI da ise 4 tane olması lazım.
3 tane m2 aorusta
Alıntıyı görüntüle
WIFI MSI
Alıntıyı görüntüle
WIFI AORUS
Alıntıyı görüntüle