Furyy 80+ Bronze Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1,540 Dahası Reaksiyon skoru 440 Konum Bursa İsim Taha Tuğrul Tuncel 21 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #40 Maryo yazmış: cici gang.... öhöhöhööh pardon cici bebe Devamı için tıklayın... cici bebe cidden okadar işe yarıyormu herkes cicibebe yazıyor
Maryo yazmış: cici gang.... öhöhöhööh pardon cici bebe Devamı için tıklayın... cici bebe cidden okadar işe yarıyormu herkes cicibebe yazıyor
Maryo 80+ Platinum Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 16,902 En İyi Cevap 1 21 Mart 2021 #41 Furyy yazmış: cici bebe cidden okadar işe yarıyormu herkes cicibebe yazıyor Devamı için tıklayın... çook hemde çoook
Furyy yazmış: cici bebe cidden okadar işe yarıyormu herkes cicibebe yazıyor Devamı için tıklayın... çook hemde çoook
Umut0526 80+ Silver Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2,459 21 Mart 2021 #42 Furyy yazmış: Arkadaşlar yaşım 13 ama yaşıtlarıma göre kilom baya az kilom:33 boy.1.47 şekerli ve yağğlı besinler yesemde ekmek yesemde kilo alamıyorum? Devamı için tıklayın... kaçıncı sınıfsın boyuna göre kilon çok az Furyy yazmış: 7 Devamı için tıklayın... bende 6. sınıfım boyum 1.60 53 kiloyum ama bence sen diyetisyene falan gitmelisin ama şu dönemde ben olsam gitmezdim
Furyy yazmış: Arkadaşlar yaşım 13 ama yaşıtlarıma göre kilom baya az kilom:33 boy.1.47 şekerli ve yağğlı besinler yesemde ekmek yesemde kilo alamıyorum? Devamı için tıklayın... kaçıncı sınıfsın boyuna göre kilon çok az Furyy yazmış: 7 Devamı için tıklayın... bende 6. sınıfım boyum 1.60 53 kiloyum ama bence sen diyetisyene falan gitmelisin ama şu dönemde ben olsam gitmezdim