Günlük alman gereken ortalama kalori değeri vardır örnegin 1500 onun altında kalırsan kilo verirsin 1500 e gelirsen ne kilo verirsin ne kilo alırsın ama o kalorinin üzerine cıkarsan mesela 300 400 kalori örneğin vücut o kaloriyi kullanamadıgı için vücutta yağ olarak depolar.Arkadaşlar yaşım 13 ama yaşıtlarıma göre kilom baya az kilom:33 boy.1.47 şekerli ve yağğlı besinler yesemde ekmek yesemde kilo alamıyorum?
sen daha iyi bilirsin
Artık koşamaz.@Emydn10 koş koş.
peki günlük almam gereken kaloriyi nerden hesaplayacağım?Günlük alman gereken ortalama kalori değeri vardır örnegin 1500 onun altında kalırsan kilo verirsin 1500 e gelirsen ne kilo verirsin ne kilo alırsın ama o kalorinin üzerine cıkarsan mesela 300 400 kalori örneğin vücut o kaloriyi kullanamadıgı için vücutta yağ olarak depolar.
efe de ne gereksiz tribe girdi yarın gelirArtık koşamaz.
CİCİ bebe noodleArkadaşlar yaşım 13 ama yaşıtlarıma göre kilom baya az kilom:33 boy.1.47 şekerli ve yağğlı besinler yesemde ekmek yesemde kilo alamıyorum?
internette site var ordan kilonu boyunu yaşını falan yazıyorsun ortalama deger veriyor tam dogru oldugu söylenemez ama iş görürpeki günlük almam gereken kaloriyi nerden hesaplayacağım?
Sağlıksız hızlı almak istiyorsan ki önermem az ciğneyerek yut %100 denendi onaylandıArkadaşlar yaşım 13 ama yaşıtlarıma göre kilom baya az kilom:33 boy.1.47 şekerli ve yağğlı besinler yesemde ekmek yesemde kilo alamıyorum?