Nasıl kilo alabilirim?

Reaksiyon skoru
87
Küçüklükten beri ne kadar yemek yersem yiyim kilo almıyorum. Boyum 1.80 ve 57 kiloyum. Normalde benim boylarımdaki kişiler 65-70 olurken ben bayağı zayıf olduğumu düşünüyorum. Spora başlamak istiyorum ama kilom olmadığı için kas yapmaya çalışsam hiçbir işe yaramayacak. Aynı zamanda şeker hastasıyım ve şekerim yüksek olursa kilo kaybı oluyor. Dışarıdan bakınca kendimi Minecraft'taki Enderman gibi hissetmeye başladım ve spora başlayınca protein tozu da alacağım. Sizce nasıl kilo alabilirim? Ne önerirsiniz? Protein tozunun proteini karşıladığı gibi kilo almak içinde takviye toz tarzı bir şey var mıdır?

kanka demek ki yemiyorsun, yediğini sanıyorsun

Küçüklükten beri ne kadar yemek yersem yiyim kilo almıyorum. Boyum 1.80 ve 57 kiloyum. Normalde benim boylarımdaki kişiler 65-70 olurken ben bayağı zayıf olduğumu düşünüyorum. Spora başlamak istiyorum ama kilom olmadığı için kas yapmaya çalışsam hiçbir işe yarayacak. Aynı zamanda şeker hastasıyım ve şekerim yüksek olursa kilo kaybı oluyor. Dışarıdan bakınca kendimi Minecraft'taki Enderman gibi hissetmeye başladım ve spora başlayınca protein tozu da alacağım. Sizce nasıl kilo alabilirim? Ne önerirsiniz? Protein tozunun proteini karşıladığı gibi kilo almak içinde takviye toz tarzı bir şey var mıdır?
Arginine alabilirsin, istahini arttirir.
Onemli olan kaloriyi gecmek
Ornegin vucudunun ihtiyaci gunluk 2500 calori ise sen 3000-3500 falan al kilo alirsin
Cok fazla yemen gerekiyor
Zaten fazla yiyorum diyorsun ama bende bulktayim suan ve 3 ogun yapiyorum 2. Ogunumdeyim ve onumde 1 paket makarna 250gram tavuk var
Boyle yersen alirsin anca

Bak bende çok zayıftım hayvan gibi yemeye başladım ama öyle böyle değil besin değeri protein cart curt hepsini salla ne bulduysan ye kuru ekmek buldun ye yani boğazın boş durmasın 2 ayda 14 kio aldım 52 den 66 ya yükseldim

Bak bende çok zayıftım hayvan gibi yemeye başladım ama öyle böyle değil besin değeri protein cart curt hepsini salla ne bulduysan ye kuru ekmek buldun ye yani boğazın boş durmasın 2 ayda 14 kio aldım 52 den 66 ya yükseldim
Hocam bende şeker hastalığı varda yemekleri ölçülü yiyorum çoğunlukla ve dediğiniz şey sıkıntı olabilir benim için.

Şahsen bende senin gibiydim yemek+aktivite en hızlı kilo aldırıcı etken benim için, sadece yemek yesem ama hareket etmesem alamam sadece vücudu yorsam yine alamam şuan hem işe gidiyorum hareket ediyorum hem vücut yorulduğu için fazla yemek yiyorum. Vücudum yorulmadığı zamanlar iştahım kapanıyor ve yemek yiyemiyorum şahsen, o yüzden spor şart dostum.

muz, süt, fıstık ezmesi günlük aldığın kaloriyi arttırır yiyebiliyorsan bunları tüketebilirsin. ayrıca bütçen el veriyorsa gün içerisinden 25 gr. zeytin yağı, çiğ badem, çiğ fındık ve ceviz tüketebilirsin

Karbonhidrat ağırlıklı beslen diyetisyene git o sana yazar bi liste
Şahsen bende senin gibiydim yemek+aktivite en hızlı kilo aldırıcı etken benim için, sadece yemek yesem ama hareket etmesem alamam sadece vücudu yorsam yine alamam şuan hem işe gidiyorum hareket ediyorum hem vücut yorulduğu için fazla yemek yiyorum. Vücudum yorulmadığı zamanlar iştahım kapanıyor ve yemek yiyemiyorum şahsen, o yüzden spor şart dostum.

muz, süt, fıstık ezmesi günlük aldığın kaloriyi arttırır yiyebiliyorsan bunları tüketebilirsin. ayrıca bütçen el veriyorsa gün içerisinden 25 gr. zeytin yağı, çiğ badem, çiğ fındık ve ceviz tüketebilirsin
Screenshot_20221121-150540_Chrome.jpg

Hocam internette karbonhidrat tozu diye bir şey varda bu yardımcı olur mu kilo almaya sizce ve sağlıklı mıdır?

benim şahsi fikrim, spor ile birlikte destekleyeceksen gainer yerine protein tozu almanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum. ayrıca sizin şeker hastalığınız olduğundan dolayı hiçbir şey almanızı tavsiye etmem.

Tozlara para verme artık bu ürünler ucuz değil. Kaldı ki hem pahalı hem sağlıksız. Zamanında bende çok denedim onları bir işe yaramadılar. Yukarida denildiği gibi ne bulsam yiyince form almaya başladım. Su an boyum 185 kilom 85 biraz fazlalığım bile var. 2 sene önce 67 kiloydum ordan hesap edebilirsin.

Evlen kilo alırsın.

Dostum şu aşamada herhangi bir suplement kullanmana gerek yok. Öncelikle günlük kalori ihtiyacını hesaplaman lazım, internette bir çok siteden yapabilirsin google a yazsan yeterli. Yapman gereken bu kalori miktarının üzerinde kalori almak, aslında çok basit. Yediğin yemeklerin kaç kalori oldugunu gösteren ve kalori takibi yapmana yardım edebilecek uygulamalar var benim tavsiyem fatsecret. Aynı zamanda internetten alman gereken kalori miktarına göre örnek diyet lisleteri bulabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,348
Üyeler
186,467
Son üye
nowheretorun
Geri