Neler Yeni

Yardım NetSpeed İSS Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor!

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Merhaba arkadaşlar.
İnternet sağlayıcım “netspeed”. Şu an internetimle alakalı ciddi sorun yaşıyorum. Müşteri hizmetleri numarasını arıyorum sürekli meşgul çalıyor.
Bu internet sağlayıcısını kullanan varsa eğer ulaşmayı deneyip bilgi verebilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
berke can
dostum pazar günü aksamın 9unda kim neden acsın senın telefonu. git talep ac bakarlar 24 saat içerisinde kimse 300 500 lira için hizmetciniz degil 7 24 aktif olacak, ayrıca memnun degilsen turknete gec 7 24 aktifler

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum pazar günü aksamın 9unda kim neden acsın senın telefonu. git talep ac bakarlar 24 saat içerisinde kimse 300 500 lira için hizmetciniz degil 7 24 aktif olacak, ayrıca memnun degilsen turknete gec 7 24 aktifler
arkadaşım bir konu hakkında bilgin yoksa fikrinde olmasın lütfen. sana hangi internet sağlayıcısını kullanayım diye bir soru sorulmadı. 2 yıldır aktif olarak kullandığım internet firması. ve gece de gündüz de 7/24 hizmet veriyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Hüseyin
kimse 300 500 lira için hizmetciniz degil 7 24 aktif olacak
Buraya katılmıyorum.
Merhaba arkadaşlar.
İnternet sağlayıcım “netspeed”. Şu an internetimle alakalı ciddi sorun yaşıyorum. Müşteri hizmetleri numarasını arıyorum sürekli meşgul çalıyor.
Bu internet sağlayıcısını kullanan varsa eğer ulaşmayı deneyip bilgi verebilir mi?
Yarın tekrar deneyin.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Baran Kut

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ahmet Aydın
0850 olanı arayın çaliyor ama açmiyorlar sorun var galiba bendede gitti geldi

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Emre
Merhaba arkadaşlar.
kimsenin açmıyorlar 45 dk bekledim şimdi direk meşgule atıyor internet gitti geldi ama 1 mbps ya gibir e geçecem yarın ya da netgsm felan hangisi iyiyse artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

rank maçımda yaptıkları işin ben

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kimsenin açmıyorlar 45 dk bekledim şimdi direk meşgule atıyor internet gitti geldi ama 1 mbps ya gibir e geçecem yarın ya da netgsm felan hangisi iyiyse artık
Benim internetimde şu an 1-2mbps ye düştü bir anda. Ve ne hikmetse müşteri hizmetleri de iptal oldu..

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Emre
Benim internetimde şu an 1-2mbps ye düştü bir anda. Ve ne hikmetse müşteri hizmetleri de iptal oldu..
onu geçtim ben sitelerinden sosyal medya hesaplarına bakayım kimse bişey yazmış mı acaba diye ora da iptal ben de 1 mbps alıyorum ping 100 lerden inmiyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

onu geçtim ben sitelerinden sosyal medya hesaplarına bakayım kimse bişey yazmış mı acaba diye ora da iptal ben de 1 mbps alıyorum ping 100 lerden inmiyor zaten
3 5 kere daha başıma böyle geldi genel sorun olunca açmıyorlar telefonları

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Emre
ulan yine kaldı cücelik bataklığında 😂

Ekler

• IMG-20240922-WA0017.jpeg
    IMG-20240922-WA0017.jpeg
    1.3 MB · Hit: 32

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
ismail
Sorun nedir? Ne için ulaşmaya çalışıyordunuz?
Merhaba arkadaşlar.

Top Bottom