Bumbastik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 638
Yok kanka ben 7 ay sonra evleneceğim nasipse o yüzden benim için problemServis gelmeden açarsan TV Garanti dışı kalır. Servis kurulumu zorunlu.
Yok kanka ben 7 ay sonra evleneceğim nasipse o yüzden benim için problemServis gelmeden açarsan TV Garanti dışı kalır. Servis kurulumu zorunlu.
QN70F 18 dimming zone 45kYeni bedava hayırlı olsun. 84 local diming zone ile geliyor ama ne rakip olabilir ki?
Grundig 55GHO9700B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TVBunda ve 65'de kaç adet zone var bilgisi olan var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
30'k ya oled TV nerede var?
Kırık gelebilir. Servise kurulum yaptir iade süresi bitmeden. Eğer bittikten sonra yaptirirsan kırık çıkarsa iade sorun olur. Kurulum yapildiktan sonra kutula tekrar.Yok kanka ben 7 ay sonra evleneceğim nasipse o yüzden benim için problem
IPS Panel, 1.07m renk, 10 bit, 84 dimming zone, 10W*2 speakerPeşin fiyatına 4 taksit imkanıyla.
NextStar YE-55IDWG11 55'' 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google MiniLED TV : Amazon.com.tr: Elektronik
NextStar YE-55IDWG11 55'' 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google MiniLED TV : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Somoncum bu ozellikerin 65 olanını da yazar mısın acabaIPS Panel, 1.07m renk, 10 bit, 84 dimming zone, 10W*2 speaker
Benim kartta kalmamış da. Senin kartı bana ödünç verir misin?Bireysel Bankkart'ınızın kredi kartı özelliği ile seçili e-ticaret üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız 7.500 TL ve üzeri her alışverişiniz ile 500 TL, toplam 3.000 TL Bankkart Lira kazanabilirsiniz.
Ziraat Bankkart'ınız varsa 500 TL daha indirim kazanırsınız. Garanti Bonus ise 1000 TL veriyor 15K üzerine Amazon'da. Bu ikisine de uygulama üzerinden katılmanız şart. Aynı şekilde diğer banka kampanyalarına bakmayı ihmal etmeyin.
https://www.hepsiburada.com/grundig...pey&adj_t=1f4imnxj_1fnj6c85&adj_campaign=epey peki ya 55 ekran oled 30 a alınır mı? hocamTv 65"ten başlar aga sarmıyor diğerleri
Bitti o hızlıca.https://www.hepsiburada.com/grundig...pey&adj_t=1f4imnxj_1fnj6c85&adj_campaign=epey peki ya 55 ekran oled 30 a alınır mı? hocam
sık sık geliyor hocamBitti o hızlıca.