🔥İndirim NEXT 55 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 19.499₺ )⚡️

Yok kanka ben 7 ay sonra evleneceğim nasipse o yüzden benim için problem
Kırık gelebilir. Servise kurulum yaptir iade süresi bitmeden. Eğer bittikten sonra yaptirirsan kırık çıkarsa iade sorun olur. Kurulum yapildiktan sonra kutula tekrar.
Zaten garanti her türlü başlıyor.

Bireysel Bankkart'ınızın kredi kartı özelliği ile seçili e-ticaret üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız 7.500 TL ve üzeri her alışverişiniz ile 500 TL, toplam 3.000 TL Bankkart Lira kazanabilirsiniz.

Ziraat Bankkart'ınız varsa 500 TL daha indirim kazanırsınız. Garanti Bonus ise 1000 TL veriyor 15K üzerine Amazon'da. Bu ikisine de uygulama üzerinden katılmanız şart. Aynı şekilde diğer banka kampanyalarına bakmayı ihmal etmeyin.

Valla noluyo ya 65 le arasinda cok fark yok mu fiyat olarak neyse 35k amazondqyken ekran goruntusu cekmistim evdekileri 55inc olan bile 35k die kandirabilirim 🙃

Bireysel Bankkart'ınızın kredi kartı özelliği ile seçili e-ticaret üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız 7.500 TL ve üzeri her alışverişiniz ile 500 TL, toplam 3.000 TL Bankkart Lira kazanabilirsiniz.

Ziraat Bankkart'ınız varsa 500 TL daha indirim kazanırsınız. Garanti Bonus ise 1000 TL veriyor 15K üzerine Amazon'da. Bu ikisine de uygulama üzerinden katılmanız şart. Aynı şekilde diğer banka kampanyalarına bakmayı ihmal etmeyin.
Benim kartta kalmamış da. Senin kartı bana ödünç verir misin? :shy:

Ev için alınır mı? Çoğunlukla karasal yayın,maç belki arada da netflix gibi dijital platformlardan dizi,film izlenir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,193
Üyeler
184,747
Son üye
omerkcn
Geri