somoncum
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,209
En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
QLED TV panel arasında nanokristallerden oluşan bir renk filtresi vardır ve beyaz ledler yerine mavi ledler sayesinde daha canlı renklerle görüntüyü sağlar. MiniLED TV bir çok led ve bölgesel (zone) sahip arka aydınlatma türü barındırıyor bunun sayesinde daha yüksek parlaklığa ve renk üretimine sahiptir.Mini led ile qled'in farkı ne acaba?
Dolby atmos ve vision var mı?
Dolby atmos ve vision var mı?
Apörleri kaç watt?
Hiç bilmiyorum belki Bölgesel (Zone) aydınlatması azdır. Hiç bir boyutunda detay göremedim.Bunlar niye ucuz ki acaba miniled normalde baya pahalı değil mi?Nereden kısmışlar acaba?
HDR10+ da yeterli olur.Bunlar niye ucuz ki acaba miniled normalde baya pahalı değil mi?Nereden kısmışlar acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Özellikleri baya iyi.Detayları girmemişler körü körüne bile alınır.
O kadar borç var ki ama evde de tv eksiği var. 22 Inch minicik tv ye de bakmak zor oluyor uzaktan bile yazılar zor okunuyor.Özellikleri baya iyi.
Dalboy atmos ve vision var.
2 tane subwoofer varmış. Bu da sesi iyi demek.
Local dimming var. Yani karanlık sahnelerde arka aydınlatma kısılarak olede yakın tam siyah sağlanıyor.
Muhtemelen bunu alacağız. Kasım sonuna kadar zam yemez İnşAllah.
Alıntıyı görüntüle
İnan bana o 144hz 1 kere filan kullanacaksın.https://www.trendyol.com/tcl/55t7b-...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.42.4 bunu almak daha mantıklı gibi 144hz gerçek zamanlı ve her formatı destekliyor aynı zamanda dobly ses+HDMI
ps5 falan bağlamayacaksan ki onun için pssr destekli mi ne tv gerekliydi 144hz 4k gereksiz özellik. Youtube videoları 60fps, filmler ise genelde 24fps.https://www.trendyol.com/tcl/55t7b-...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.42.4 bunu almak daha mantıklı gibi 144hz gerçek zamanlı ve her formatı destekliyor aynı zamanda dobly ses+HDMI
İlla oyunda kullanılırps5 falan bağlamayacaksan ki onun için pssr destekli mi ne tv gerekliydi 144hz 4k gereksiz özellik. Youtube videoları 60fps, filmler ise genelde 24fps.