Öneri Not Almak İçin İdeal Tablet Önerisi

Reaksiyon skoru
9
Hali hazırda windows laptopum var pdf test deneme çözmek için ayrıca kalem ile not almada sıkıntı yaratmayacak bir cihaz arıyorum oyun vs için kullanmayacağım büyük ihtimal 2026 kpss sonrası yüzüne bakmayacağım ya da sadece pdf kitap okuyacağım bir şey haline gelecek apple tarafı mı yoksa android tarafı mı daha iyi olur fazlaca bir bütçe ayırmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum 16k bandında bir şey olabilir

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Bütçe ne çünkü Apple pahalı
1756489286923.webp

60 hz yeter diyorsan iPad 11 öğrenci indirimi ile 14k + 6 taksit

Hali hazırda windows laptopum var pdf test deneme çözmek için ayrıca kalem ile not almada sıkıntı yaratmayacak bir cihaz arıyorum oyun vs için kullanmayacağım büyük ihtimal 2026 kpss sonrası yüzüne bakmayacağım ya da sadece pdf kitap okuyacağım bir şey haline gelecek apple tarafı mı yoksa android tarafı mı daha iyi olur fazlaca bir bütçe ayırmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum 16k bandında bir şey olabilir
Apple tabii ki. Samsung s10 plus da kullandim ipad pro m2 de ve rahatlikla ipad cok daha iyi diyebilirim. samsung u iade ettim.

iPad A16 alınır 14k civarına. Kullanırken çok keyifli cihaz not alması falan pratik uygulama desteği sağlam satarken de alıcısı çok olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buna bir tane apple 2. nesil pencil alarak kullanabilirsin yaklaşık 5 bin lira.

Ancak apple alacaksan ve bütçemi çıkartırım diyorsan tavsiyem 7-8 bin lira daha koyup m3 modellerine bakman aradaki fiyat farkına değer
Bu alınmaz milattan önceden kalma cihaz.

Bu alınmaz milattan önceden kalma cihaz.
Evet iPad A16 daha mantıklı hocam. Air'in farkı 2. nesil Kalem desteği ve lamine ekranmış. Bir de anti-reflektif kaplama biraz daha iyi bir görüntü kalitesi sağlıyormuş. Fakat arkadaşın kullanımı için A16 tercih etmesi daha mantıklı. Not alırken lamine ekran hissiyatı hariç bir fark yokmuş. A16 ise buna karşın daha iyi işlemci-depolama-ram sunuyor ve güncel.

Geri