Sadece 5000 serisinde olacak.4050 laptop var piyasa pahalı diye değiştirmiyorum umarım biz garibanlarda faydalanırız.
buney
Evet düşünüyorum ama çok iyi çalıştırcağını düşünmüyorum. bi şekil ayarlarlar ama zaten bu ayarı açıp açmamak sana kalıcak istersen kullanmayabilirsin. belkide 8 gb vramli diye 5060 ı ayrı tutarlar ve getirmezler ama öyle bir şey yapıcaklarını sanmıyorum kötü çalışsada getirirler.8gb vramli 5060 a getiriceklerini düşünüyormusun ? Getirseler bile çok tatminkar olucagini düşünmüyorum Bir kaç ayar açıyorsun sınıra yaklaşıyor VRAM kapasitesi zaten.5090 a bi zahmet getirsin zaten ama herkesin elinin altında 5090 yok.
VRAM kapasitesi olarakta iki kart çok ayrı seviyedeler.
Öyle söyleniyor ama belli olmaz bakalım gelirse kasıma gelmezse başka zamanaSadece 5000 serisinde olacak.
Dalga geçmelik bir şey yok kiözellikle AMD kartı olanlar olayı sulandırıp dalga geçmişler ama gayet güzel bir gelişme. FC ve eFootball gibi oyunları gerçek futbolcularla oynamak aşırı keyifli olur.
vallahi hocam gelişir düsük kartları olanlarda optimizeye kadar bekler. kim ne derse desin efootball ve fifa aşırı keyifli olur. 5000 serisi olarak açıkladılar 5090 demediler.Dalga geçmelik bir şey yok kiYüzler aşırı yapay ve kötü duruyorken çevre ve binalar inanılmaz iyi duruyor. Ha dediğim gibi bu teknolojiyi 5060 ti / 5070/ 5070 ti ile kullanacağını düşünen varsa o kötü işte , 5070 ti ile belki.
sunum çift 5090 ile yapıldıvallahi hocam gelişir düsük kartları olanlarda optimizeye kadar bekler. kim ne derse desin efootball ve fifa aşırı keyifli olur. 5000 serisi olarak açıkladılar 5090 demediler.
3060 var gelir mi?