NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

özellikle AMD kartı olanlar olayı sulandırıp dalga geçmişler ama gayet güzel bir gelişme. FC ve eFootball gibi oyunları gerçek futbolcularla oynamak aşırı keyifli olur.

4050 laptop var piyasa pahalı diye değiştirmiyorum umarım biz garibanlarda faydalanırız.

Ben aşırı beğendim dlss 5 ile görsel kalite arşa çıkacak. şu an sadece rtx 50 serisine geliyor ama bu teknolojinin tam anlamıyla randımanlı çalışması için rtx 60 serisi gerekecek. witcher 4'ü düşünemiyorum inanılmaz sinematik kalitede bir yapım göreceğiz.

8gb vramli 5060 a getiriceklerini düşünüyormusun ? Getirseler bile çok tatminkar olucagini düşünmüyorum Bir kaç ayar açıyorsun sınıra yaklaşıyor VRAM kapasitesi zaten.5090 a bi zahmet getirsin zaten ama herkesin elinin altında 5090 yok.
VRAM kapasitesi olarakta iki kart çok ayrı seviyedeler.
Evet düşünüyorum ama çok iyi çalıştırcağını düşünmüyorum. bi şekil ayarlarlar ama zaten bu ayarı açıp açmamak sana kalıcak istersen kullanmayabilirsin. belkide 8 gb vramli diye 5060 ı ayrı tutarlar ve getirmezler ama öyle bir şey yapıcaklarını sanmıyorum kötü çalışsada getirirler.

özellikle AMD kartı olanlar olayı sulandırıp dalga geçmişler ama gayet güzel bir gelişme. FC ve eFootball gibi oyunları gerçek futbolcularla oynamak aşırı keyifli olur.
Dalga geçmelik bir şey yok ki :D Yüzler aşırı yapay ve kötü duruyorken çevre ve binalar inanılmaz iyi duruyor. Ha dediğim gibi bu teknolojiyi 5060 ti / 5070/ 5070 ti ile kullanacağını düşünen varsa o kötü işte , 5070 ti ile belki.

Sony keşke playstation için Nvidia ile anlaşsaydı. Ve şu da bir gerçektir ki! Nvidia her zaman yenilikçidir, farklı yazılım teknolojileri kullanır ve AMD onu taklit etmeye çalışır ama Nvidia'yı geçemez.Bana göre ekran kartları ve yenilikçi farklı teknolojileri başarılı yapan Nvidia firmasıdır. Yani ekran kartı olarak Nvidia her zaman AMD' den ileridedir ve çok daha başarılıdır.

Dalga geçmelik bir şey yok ki :D Yüzler aşırı yapay ve kötü duruyorken çevre ve binalar inanılmaz iyi duruyor. Ha dediğim gibi bu teknolojiyi 5060 ti / 5070/ 5070 ti ile kullanacağını düşünen varsa o kötü işte , 5070 ti ile belki.
vallahi hocam gelişir düsük kartları olanlarda optimizeye kadar bekler. kim ne derse desin efootball ve fifa aşırı keyifli olur. 5000 serisi olarak açıkladılar 5090 demediler.

3060 var gelir mi?

vallahi hocam gelişir düsük kartları olanlarda optimizeye kadar bekler. kim ne derse desin efootball ve fifa aşırı keyifli olur. 5000 serisi olarak açıkladılar 5090 demediler.
sunum çift 5090 ile yapıldı :D ve bunu tek 5090 ile çalışacak şekilde optimize edeceğiz gibi bir şey demişler kısaca biraz hayal ama nvidia bu sonuçta bulur bi yolunu yine.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3060 var gelir mi?
🙏 🥀

Geri